Dit sommervejr

vandet.jpg

Jeg faldt da lige over den her konkurrence til morgen, hvor jeg skulle noget HELT andet. Kom til at tænke på alle jer dygtige fotografer derude. Det var vel ikke så dårligt, at vinde en fotosafari? Billedet skal være taget mellem 5. juni og den 26. august 2007! Det her er fra 15. maj, men jeg synes godt, det kunne tåle at blive vist igen 😉 Idag er der ikke meget sommer over det, det regner.

3 thoughts on “Dit sommervejr

 1. Ã…rh jeg dåner…
  Et rigtigt godt billede. Jeg faldt for det.
  Jeg tror simpelthen at hvis datoen er inden for rammen. Så vil du måske vinde 🙂

 2. Hej Deborah.
  Tak for tippet, måske man skulle deltage. Jeg ville i hvert fald gerne vinde en rejse til Sydafrika.
  Mine evner som fotograf er desværre begrænsede, men jeg kan jo prøve.
  Her regner det i stænger lige nu, haven trænger men det gør jeg ikke 🙁
  I øvrigt et flot skybillede du har taget der.

Der er lukket for kommentarer.