Jeg sagde jo….


at der måtte være en lige i nabolaget, og det var der idag, da jeg kørte ned på banen. På vej tilbage, stoppede jeg og forevigede den og en anden plante, jeg skal vise jer imorgen – denne er, hvis nogen er i tvivl en klartrehortensia. Jeg skal i seng nu. Det bliver en lang dag imorgen, og det er fint nok, bare det ikke bliver stegende hedt (det er der vist ikke risiko for), eller regner – den er jeg mere nervøs for 🙂 God lørdag til jer derude.

klatrehotensia02.jpg

klatrehotensia01.jpg

2 thoughts on “Jeg sagde jo….

  1. Det var så lidt Marianne. Jo det er en meget smuk ting, når den endelig begynder at blomstre. Det tager lidt tid efter man planter, men belønningen kommer jo i rigt mål som du kan se. Også rigtig god lørdag til dig.

  2. En klatrehortensia……. har jeg adrig hørt elelr set. Tak for synet. Hortensia er min ynglingsblomst. God lørdag til dig.

Der er lukket for kommentarer.