Showløb – igen

Så prøvede vi da lige igen. Jeg kørte i god tid, så jeg ikke risikerede at komme for sent. Jeg prøvede at tage nogen fotos, og ville også have haft af opløbet, men det er simpelthen for mørkt. Det er hamrende dårligt vejr og blæser og nu regner det. Så I får dem, jeg fik taget, eller dem der blev til noget. Det var lige før Marianne ikke nåede det. De var nemlig for tidligt på den. Allerede 20 min. var de på vej på banen og starten skulle først gå 18.30. Men hun nåede det og senere kom hendes søn og kæreste over lige og så Dylan, da løbet var overstået. Bagefter var jeg lige forbi “mine” heste, og give dem en gulerod, og så aftalte jeg med Helle, hvad tid, jeg skal dukke op imorgen. “Nightingale” vandt og “Dylan” blev sandelig nr. 2.

dylan-i-paddock.jpg

dylan-i-paddock02.jpg

i-paddock02.jpg

dylan01.jpg