Aftens- og missemad

IMG_1873opt2

Ja både “Garbo” og jeg skulle have noget at spise. “Garbo” fik sit tørfoder selvfølgelig, men eftersom at jeg også skulle have krebsehaler, så fik hun også – det faldt i god jord, så dem må hun have nogen flere af. Hun skal forkæles skal hun 😉 Halerne er fra Netto, ligesom verdens bedste ciabatteflutes med soltørrede tomater til en rund 10,- – jeg kan varmt anbefale begge.

ciabatte-flutes.jpg

11 thoughts on “Aftens- og missemad

 1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Ups!

 2. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Luksus morgenmad = Engelsk

 3. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Morgenmad og motivation

 4. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » De sidste tomater

 5. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Blandet landhandel

 6. Ser godt nok dejligt ud. Kunne også lige have haft en. Det er ikke lige til at opdrive derude. Her skal man til at lave det hele selv fra bunden – det er for besværligt. Er sikker på at det endda smagte bedre end det ser ud.

 7. Ja jeg har lige tilføjet billeder af emballagen, så det kan kendes i Netto skulle man få lyst at prøve. Det slog mig først bagefter, at jeg ikke havde taget fotos af det – men det kunne nås endnu.

  “Garbo” – ja hun er forkælet, men hun fortjener det. Hun er dejlig:x

 8. Lyder lækkert. Kan godt lide at blande krebsehalerne med lidt rejer, og så godt med salat til 🙂
  Forkælede kat! 😉

Der er lukket for kommentarer.