Mens vi venter på Derbyet

good-girl-efter-hun-har-vun1.jpg
Good Girl med Nicholas Cordrey i sadlen 4. april i år

Til Derbyet får hun Mark Larsen i sadlen. Det bliver meget spændende, om han kan hive den hjem. Det skulle jeg gerne unde ham. En super hoppe, og en super jockey – måske en “winning combination”, men lad os nu se. Der er flere gode!

I mellemtiden kan der kigges lidt løb og fordøje tiden med, og så har jeg venligst fået en liste med Derbyvindere og vindere af klassiske løb af Dorte. Og jeg synes, I alle skal have glæde af den, så kopier dem endelig. Og det er jo oplagt at studerer dem, lige før Derbyet.

Uanset hvem du tror på, på Derbydagen håber jeg, at det bliver en god dag 🙂

1 thought on “Mens vi venter på Derbyet

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Storfavorit udgår

Der er lukket for kommentarer.