Regnvejrs”tømmermænd”

regn-draabe.jpg

regn-fuchsia-pelargonie02.jpg

regn-tagetes.jpg

regn-perlargonieblade01.jpg

regn-efeu.jpg

regn-fucsia-pelargonie.jpg

Nej jeg har ikke rigtige tømmermænd, men efterveer af gårsdagens megen gåen og ståen, det har jeg stadig. Blomsterne har også efterveer, og de kan ses ovenfor. Jeg fik jo slet ikke taget nogen fotos igår, så jeg tænkte her til morgen ville jeg lige se, hvad jeg kunne indfange på altanen. Og længere behøver man jo sådan set ikke gå, for sådan nogen billeder ihvertfald.

Dagen idag skal bruges på at komme mig, intet andet, og så tænker jeg, at jeg også skal uploade fotos på Flickr, jeg mangler stadig nogen. Vejret idag, er det vi skulle have haft igår, men sådan er der så meget. Bare det så i det mindste, holder tørt til Derbydag på søndag. Har du ikke været på Galopbanen før, så er Derbydag et meget festeligt sted at starte, du kan læse mere om det på linket ovenfor. Og det er altså på næste søndag. Ihvertfald vil jeg ønske jer en god søndag.

4 thoughts on “Regnvejrs”tømmermænd”

  1. Tak allesammen, dejligt I synes om billederne! Håber I har haft en god søndag – jeg har slappet af, og kan heller ikke meget andet.

  2. Meget betagende smukke billeder. Kunne godt forestille mig dem som postkort eller lign. 🙂

  3. Superflotte billeder:d Det øverste billede er rigtigt godt skudt. Go’ søndag til dig 🙂

Der er lukket for kommentarer.