Regnvejrs”tømmermænd”

regn-draabe.jpg

regn-fuchsia-pelargonie02.jpg

regn-tagetes.jpg

regn-perlargonieblade01.jpg

regn-efeu.jpg

regn-fucsia-pelargonie.jpg

Nej jeg har ikke rigtige tømmermænd, men efterveer af gårsdagens megen gåen og ståen, det har jeg stadig. Blomsterne har også efterveer, og de kan ses ovenfor. Jeg fik jo slet ikke taget nogen fotos igår, så jeg tænkte her til morgen ville jeg lige se, hvad jeg kunne indfange på altanen. Og længere behøver man jo sådan set ikke gå, for sådan nogen billeder ihvertfald.

Dagen idag skal bruges på at komme mig, intet andet, og så tænker jeg, at jeg også skal uploade fotos på Flickr, jeg mangler stadig nogen. Vejret idag, er det vi skulle have haft igår, men sådan er der så meget. Bare det så i det mindste, holder tørt til Derbydag på søndag. Har du ikke været på Galopbanen før, så er Derbydag et meget festeligt sted at starte, du kan læse mere om det på linket ovenfor. Og det er altså på næste søndag. Ihvertfald vil jeg ønske jer en god søndag.

0

4 thoughts on “Regnvejrs”tømmermænd”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.