Blandet landhandel

pelargonieknop-med-regn.jpg

Udover donorhistorien, så må jeg sige, jeg er noget rystet over historien om de her tvillinger. De må da synge og gøre hvad de har lyst til, men at tro, at det er noget de selv har fundet på. Hm, ved snart ikke, hvad det er for noget!

Af mere morsomme og glædelige nyheder er der den om næsehornene i Knuthenborg Safripark, der skal være forældre – det er da super synes jeg. Var der for nogen få år siden og se masdononterne ret tæt på. Uha, de er store, når man sidder i en bil 😮

Jeg fik mig virkeligt et billigt grin, da jeg var omkring Trusru’s blog idag – hold op, hvor jeg grinede, du kan jo se om ikke du gør det samme. Et andet sted, kan man læse, at Naser er en misforståelse – og som radikal, skal man jo synes det! Vedkommende var ellers den der gik foran i kampen mod den lille piges adoption, og derfor står den i mit arkiv endnu. Til oplysning skal jeg ikke stemme på hverken den ene el. den anden.

Som altid en glæde at være forbi Ella og hendes skønne fotos af Malou, som jeg er helt forelsket i, det her nyeste på stammen, er da bare super. Hun er desværre også smerteramt, og ligeledes er Anitavi er nogen kønne “planter”.

Dagen er blevet brugt her og på sofaen. Ikke at jeg har hvilet nær nok. Det må blive imorgen så. Ondt har jeg stadig, men jeg har hygget mig her, fået et par gode snakke på MSN og uploadet rigtig mange fotos. Nu begynder jeg at kunne se lys forude.

Aftensmaden var det samme som igår. Sådan nogen haler skal helst spises rimeligvis hurtigt, når de er åbnet. Nu vil jeg ønske jer en god aften, og gå ind på sofaen. Hold op tiden flyver, når man sidder her! :O

6 thoughts on “Blandet landhandel

 1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Næshornsungen og Knuthenborg

 2. Jeg glemte da at linke til den historie om næsehornene :((, her er linket, som jeg selvfølgelig også putter ind i indlægget. Sorry! 🙁

 3. Pia – Den undersøgelse, var da bare :-\ Ja, man undre sig! 😉

  Jakob – Tak for din hilsen, dejligt at høre fra dig. Nej, lige netop kontorstol, er en af mange ønsker på min ønskeseddel til forestående fødselsdag. Er klar over, at den “pind” jeg sidder på, kun gør ondt værre. Men tusind tak for din omtanke – sætter stor pris på den – Det lader til at gå bedre idag…Knus :*

  Iduna – Tusind tak for rosen til mit foto – Ja, man kan jo være heldig engang imellem 😉

 4. Hej Deborah,

  God bedring med smerterne!

  Har du en ordentlig kontorstol når du sådan sidder timer efter timer foran PCen? Det skal du tænke på!

  Jeg fik langt om længe en ordentlig stol her på vores lille kontor, men det tog også sin tid. Den slags ting er ikke noget man bruger i Thailand…

  Tutteluuu herfra Jomtien, Thailand!
  Jakob

 5. Jamen så er det jo at vi er flere der hermed er dømt til et liv som overvægtig, hvis man skal tage den undersøgelse for gode varer. Til gengæld synes jeg ofte det er MEGET sjove ting man undersøger, hvem filen finder dog på det?

Der er lukket for kommentarer.