Morgenmatrone

img_2012-500pxl.jpg

Som Ella var inde på igår, så “snakker” katte. Det gør min Garbo i stor stil – hele dagen. Hun er ikke den, der lider i stilhed, hvis der er noget, der ikke passer madammen. Det var der imorges. Først vækkede hun mig. Hvis et diskret majuv ikke gør det, hopper hun op i hovedet på mig – stadig mjavende. Ignorere jeg det, så laver hun noget, hun udemærket ved, hun ikke må og så ved hun, jeg springer ud af fjerene – hm! De er pokkers beregnende, og ved lige, hvad knapper, der skal trykkes på.:)

Imorges havde hun fået sin mad, og alt burde således have været i skønneste orden, men jeg havde åbenbart nusset hende for lidt. Hun var ihvertfald behørrigt fornærmet, og sad på sit kradsebræt og kom med et fornærmet Mjauv indimellem og så som det ses meget matroneagtig ud – det kan hun nemlig 😉 Vi blev gode venner igen 😀 Men sjove det er de. Iøvrigt er hun blevet kamerasky og så snart hun lurer at det er dén vi er på, så går hun! 🙁 Så jeg skal virkelig vælge mine øjeblikke. Som regel når jeg det, inden hun bliver træt af mig…

6 thoughts on “Morgenmatrone

  1. Ja de er rigtig dejlige – ked af, du skal af med din Trusru! 🙁 Med Garbo’s alder gælder det jo om at nyde hver dag, og det gør jeg i stor stil. Også derfor jeg fotografere hende meget, for jeg synes sgu hun er så skøn. Når hun ikke er mere, er det slut for mig, da jeg desværre har udviklet allergi overfor katte også – en til skavank 😮

  2. En kat er et skønt dyr.. Jeg holder meget af deres selvstændige holdning, de gør præcist hvad der passer dem. Jeg har selv en skøn en af slagsen, men desværre skal jeg af med min egen i dag.. øv. 🙁

    Det er ellers godt selskab med sådan en kat, min kommer hver gang jeg spiser ost.. særligt de der pinde man kan dyppe i ost.. Det er den hel vildt med.. Så sidder den på numsen foran mig nærmest som en hund der tigger..: 🙂

  3. Vores nattegudinden er også et værre snakkehoved. Hun er forøvrigt blevet en rigtig linselus og gør sig til når jeg ta’r billeder af hende. Nu er hun kulsort og derfor desværre meget svær at fotografere og hun er selvfølgelig mest lækker når der ikke er lys nok.

  4. Ella – hun er meget klog! Og meget dejlig – 🙂

    Kaja – du har ret dyr er altid skønt selskab, ingen mere enig i det end jeg. Fint at hun selv sover videre, når hun har vækket jer 😉

  5. Garbo er dejlig. Dyr er altid skønt selskab. Jeg går og småsludrer med vores hund. Hun har fået en uvane, hun vækker os i weekenden, så vi ikke sover over os. Når vi så er væltet ud af sengen, spankulerer hun ind i seng og sover videre.

Der er lukket for kommentarer.