I lære som chauffør

flotte-skyer.jpg

Det var hvad det endte med i formiddag. Jeg skulle jo bare lige aflevere bilen til min far – troede jeg!!! Not! Han skulle “lige” i banken – det tog over ½ time, hvor jeg bare sad og ventede. Det viste sig så, at han havde en skjult dagsorden, for bagefter, så var det om jeg ikke “lige” kunne køre ham ind til Rådhuspladsen også!!! Ih, jo det var jeg da helt vild for. Det var jo svært at parkerer og hvad ved jeg – faktisk fandt jeg en plads, men det var da også lykke og fromme. Det tog det meste af 15 min., hvor jeg også bare sad, og så tiden med at køre frem og tilbage.

Det var den formiddag

Jeg har mest energi om formiddagen, og nu har jeg været nedlagt med smerter de seneste dage, og ikke fået lavet noget. Når jeg så endelig har lidt energi, så skal jeg lege chauffør. Bare jeg så havde vidst det. Nå, men det er der ikke at gøre ved. Nu må jeg så igang med et el. andet. Smerterne lever endnu, omend i reduceret form. Værst nu er vist nok den venstre hånd, som er svært hæmmet.

Idag er der sådan nogen skyer jeg elsker, så dem får I lige nogen af. Det er udsigten fra min stue 🙂

2 thoughts on “I lære som chauffør

  1. Tak Kaja, joh sådan da tilgivet, når det er ham :-“. Er meget facineret af skyerne. Tjah det med smerterne er træls, og trættende ad pommeren til.

    Godt du ikke keder dig, det gør jeg heller aldrig og du har ret alting tager mere tid. Jeg har aldrig timer nok på en dag – de er væk alt for hurtigt 🙂

  2. Smuk udsigt. Det er sjovt at betragte skyerne, de antager de mest fantastiske former.
    Så Tog din far rø… på dig, nå det er vel undskyldt, når det var ham 😉
    Håber for dig dine smerter fortager sig. Når man har smerter, sanser man ikke andet.
    Jeg går hjemme på grund af sygdom, det er træls, når jeg ikke kan lave alt det, jeg gerne vil. Dog keder jeg mig aldrig, måske fordi alle gøremål tager længere tid end førhen.

Der er lukket for kommentarer.