Solfyldt eftermiddag

udsigt-med-flere-flotte-sky.jpg

pink-rose.jpg

kaktusskud01.jpg

kaktusskud02.jpg

Eftermiddagen har være dejlig. Hele lejilgheden er badet i sollys. Jeg kunne ikke modstå endnu et foto af de fabelagtige skyer, som det ses. Jeg har prøvet at være lidt praktisk idag, så jeg har fået ordnet lidt vasketøj og nusset planter på altanen. Salvien havde visne blomster, der skulle afmonteres og andre visne ting, der også skulle fjernes efter det blev slået lidt i stykker af det voldsomme regnvejr forleden. Det var der, jeg opdagede den – rosen. Ikke at den er dukket op uden jeg vidste det, den har været der hele tiden, men at den blomstre. Den har et slemt angreb af lus, jeg ikke rigtig ved, hvad jeg skal gøre ved, men det forhindre ikke de flotteste pink blomster i at dukke op, og så dufter de ovenikøbet.

Som om det ikke var nok, så er der gang i 2 af kaktussene også eller rettere 3 ialt. De 2 har jeg nævnt før, men den på det øverste foto har ikke blomstret før, men idag opdagede jeg, at den også har en fin knop, der jo så bliver til en blomst på et tidspunkt. Den ser anderledes ud end de andre, så det må jeg også gå ud fra, blomsten gør. Når den dukker op, skal I få den at se.

Nu vil jeg i bad og have lidt mad. Og så ærger jeg mig over, at min gode MSN ven og blogskriverven, er blevet midlertidig sat ud af spillet. Jeg havde skrevet ham, fordi jeg ikke kunne forstå, hvor han var. Det var der desværre en trist forklaring på.…:(

5 thoughts on “Solfyldt eftermiddag

  1. Kaja – 😮 , det har jeg ikke fundet ud af endnu. De har ikke lagt den ud på siden endnu, men jeg håber da, at der kommer svar. At kaktusblomster dufter har jeg nu godt nok ikke oplevet. Ja det er synd for Ole at hans PC er “stået af”, og træls at måtte undvære hans selskab og sjove indlæg foreløbig. 🙁

    Hanne – Tusind tak – glad for, du synes om dem, og velkommen til. Så vidt jeg husker, har du ikke skrevet før 🙂

  2. Rosen er meget smuk, jeg elsker roser. Kaktussen bliver flot, når den springer helt ud. De plejer også at dufte godt.
    Fandt du nogensinde ud af, hvad de hvidblomstrede staude hedder. Vores er snart afblomstret, bagefter sætter den sorte bær, kan jeg huske.
    Det er øv når pc’eren står af.

Der er lukket for kommentarer.