Altanrundfart

altankasser-i-frodigt-flor2.jpg

lyseroed-pelargonieknop.jpg

pink-haengepelargonie.jpg

Som det ses, trives mine altankasser i stor stil. De flyder nærmest over. Det sjove bliver lige om lidt, hvor der kommer højrødt i dem også. De pelargonier, jeg har haft hengemt i kælderen hele vinteren i bælgmørke, de er kommet sig helt og begynder at sætte knopper nu. Både den lyserøde, der ses herover og de højrøde, som står i midten af altankasserne. De højrøde har en særlig plads i mit system, for de var nogen min mor gav mig for 10 år siden, og som har levet lige siden. Så jeg var noget spændt på, om de ville overleve kælderen -det har de gjort omend de så noget kede ud af det længe. Men nu ved jeg, de skal nok komme, selvom de slatner het. Det samme gælder en lyserød hængepelargonie, som jeg smed store dele ud af, fordi den var helt slatten. Havde jeg ladet den være, var den nok kommet. Nu er den rest jeg gemte nemlig også ved at komme fint. Det er ikke den, der ses herunder, men en magen til i en lidt anden farve. Således opmuntret, kan jeg jo rolig købe løs, som en vis anden 😉 – Der er ikke plads til mere. Kun på den lille altan i hængende “dimser” som jeg ønsker mig flere af, så den til sidst kan ligne altaner sydpå, helt oversået med blomster 😀 De andre fotos af blomster, der er bragt her til morgen, er også taget på samme rundtur.

De kære Banedanmark-folk larmer behørrigt herude, faktisk er larmen ved at sætte sig til en mindre hovedpine hos mig. Nu vil jeg gå en tur lige så stille og tage kameraet med, og så skal jeg have lidt frokost, et bad og så må vi se. God dag derude! 🙂

2 thoughts on “Altanrundfart

  1. Det må være aldeles dejligt med altanen. Vi har “kun” en have. Den er også fyldt med blomster, jeg har en mand, der elsker at så og prikle.

Der er lukket for kommentarer.