Blomster, biler og 2 krimier

hvidrose.jpg

Blomsten er endnu en rose – hvid dennegang, men ikke mindre smuk!

Bilen var en gammel Opel Ascona fra 1986, der skulle gøres brugbar igen, og det blev den. Hold op det var festligt. Det var i programmet 4 hjul og en overhaling – og sikke en overhaling den fik, den gamle dyt 😉

300px-murdershewrote_cast.jpgironside.jpgNår jeg siger, jeg ikke har lavet noget, så passer det jo ikke helt.For når jeg laver “ingenting” ser jeg ofte fjernsyn også. Således også idag, hvor jeg så hele to krimier. Jeg så “Hun så et mord” først, og bagefter havde jeg et kært gensyn med Ironside på DR2 også, som de er begyndt at sende dagligt. Så er du også fra den tid og kunne tænke dig et gensyn, er det der, der foregår.

Som en sidebemærkning – dessert kunne man kalde det, så jeg lige den her kageopskrift, sådan “en passant” idag – indbegrebet af en syndig kage, men jeg kunne godt forestille mig, den er god. Hvis du prøver så lad lige vide 🙂

Nu orker jeg ikke mere idag, og vil lukke og slukke, men imorgen er endnu en dag. Sov godt, når I når så langt.

5 thoughts on “Blomster, biler og 2 krimier

 1. Nåh SÃ…DAN :d Så forstår jeg! Undskyld Hannele, mit svenske er ikke up-to-date 😉 Tak for du opklarede det for mig! 🙂 Helen Mirren er genial i den film, den står på reolen!!

 2. Ja, jeg synes, den er helt skøn rosen. Jeg skal ikke kunne sige, om jeg ser mere end du gør. Måske det også er en træningssag? Men jeg væltede mig i roser igår, så det krævede ikke så meget igen, “bare at skyde løs”.

  Så også lidt af Søren Ryge, men emnet var ikke lige det, jeg synes er mest sjovt, så derfor gik jeg til computeren istedet for.

 3. En skøn skøn rose med den gule midte.
  Det forekommer mig, du ser meget mere, end jeg gør, selvom jeg har det hele lige uden for døren.
  Jeg kan godt huske Ironside.
  Jeg så lidt af Søren Ryges udsendelse i aftes. Bagefter satte vi os på terrassen indtil kl. 23. Det var skønt. Desværre nyder myggene også vores tilstedeværelse.

Der er lukket for kommentarer.