Den lille runde

tulipanpelargonie.jpg

Hm, jeg vågnede kl. 6.00 sharp – lidt tidligt og jeg synes sgu stadig jeg er lidt halvsøvnig (:|, men latten, er på plads, og således også jeg. Som det ses ovenfor startede jeg med en tur på altanen, men mere om det senere. Først lidt om morgenens runde.

Jeg startede med at suse forbi Bents side, som jeg har fulgt længe. Han har skrevet om sit liv med lymfekræft, som han fik konstateret i november, mener jeg det var. Nu er han færdig med kemobehandling og igår skulle han så have at vide, om canceren var væk. Til stor glæde var den væk.

Så ledte jeg lidt efter nogen links, jeg ville fortælle om. Igår da jeg ventede, og ventede, på min kære hr. fader, hørte jeg P4 Formiddag. De havde en sjov udsendelse, hvor folk skulle skrive, ringe og sms’e ind, om sjældne og spændende ting på nettet, og ting som de aldrig ville have troet de kunne finde der. De nyeste links er nederst. Og dem fra igår starter med blomsterforretning, men der er i det hele taget meget brugbart. I det hele taget får jeg hørt for lidt radio, for jeg kan rigtig godt lide det. Skal også have sat et antennestik på mit anlæg, så jeg kan hører radio derinde. Uha der er mange småting. Hvor er min handymand?? 😀 Når jeg hører radio er det meget ofte P4, som jeg også sidder og lytter til nu (netradio – genialt 😉 )

Jakob, havde haft en dejlig aften med venner, og kom endda i ordentlig tid i seng.

pelargoineknop05.jpg

Hos Iduna filosoferes der over, hvad der gør, at vi læser de blogs, vi gør. Enkelt set herfra. Det har ihvertfald intet at gøre med, hvor de ligger at gøre, lige med undtagelse af TV2 blogs, som man skal være logget ind for at kommenterer – hvor irriterende er det lige. Og dem der er der, tilføjer også kun TV2-blogs som favoritter og åbenbart intet andet er muligt (?) – det er da begrænsning, der vil noget. Jeg læser ikke TV2 blogs undtagen Bents som jeg lige har nævnt, og så MG-blog, som jeg kender fra Galopbanen. Det viste sig, at jeg havde et TV2 login, og så kunne jeg jo passende bruge det :)>-

Molly har fået ny legekammerat – kig forbi – skønne fotos! 🙂

Claus skal på kur – NOT! – Jeg er “slet ikke” misundelig! Jeg skal også have mit et BMI på noget, der ligner!! Snarest!!! HJÆLP!!! 😮

CAPAC taler lidt om gratisaviser
. Jeg mangler, den jeg plejer at få, og som jeg gerne vil have. Sådan er der så meget. De har ringet og tjekket op – stadig ingen avis :-??

Min søde, søde veninde i Holland, havde endelig lidt nyt på bloggen (på Engelsk). Langt fra godt det hele, men sådan er livet jo desværre.

Birthe laver mad, så maven knurrer og tænderne løber over af vand – Uhm!!!

Det var lidt af morgenens indtryk – de vigtigste 😉

3 thoughts on “Den lille runde

  1. Dine pelargonier er fine. Pelargonier er hårdføre. De kan overvintre i et frostfrit skur, men er længe om at komme igang om foråret så. Vores blomstrer også fint nu. Det er altid spændende, hvor mange af vores blomster, der har overlevet vinteren.

  2. P4 er en god station – den lytter jeg også næsten altid til – og så er den reklamefri :d/

Der er lukket for kommentarer.