Rose-amok

Ganske som Ella, elsker jeg roser – meget endda. Det er lige før, jeg tror, det er den samme rose. Havde også mange i begge min huse. Nu har jeg intet hus, men kan skam stadig godt lide roser. Og heldigvis, har mine “naboer” rigtig mange. Jeg har lige været ude og gå en tur, og den her gror lige om hjørnet fra mig. Jeg mødte mange flere, og har også fotograferet dem, men nu synes jeg lige, I skulle se en af de flotteste, inden jeg suser i bad.

knop.jpg

lyseroedrosehovedogknop.jpg

lyseroedrose-hele-busk.jpg></p>
<p><img id=

hoved.jpg

9 thoughts on “Rose-amok

 1. Ella – 🙂 Jeg var ihvertfald så glad for den, at jeg havde en i begge de huse, jeg havde – så jeg anbefaler :)>- Den er ikke pink, men mørk lyserød – rigtig fin! Så jeg synes klart, du skal kigge efter den -hvis du har plads 😉

 2. Tusind tak allesammen.

  Ella – Ja jeg tror også det er “New Dawn”, den er meget brugt i nabolaget, dog sjældent så flot, som den her. Ved du, at den har en “søster”, der hedder “Coral Dawn” der er mere over i det pink, og som dufter mere? Den havde jeg, og den var utroligt dejlig.

  Kaja – der må være et indlæg du har glemt el. overset, for jeg fortalte netop forleden om, at den eneste rose jeg har på altanen, blomstre nu.

  https://deborah.dk/?p=1904

  Og nej der er ikke plads til flere :O

 3. Som altid smukke billeder. Du kan godt dyrke roser i krukker, har du ikke lyst til det. Terrasserne er måske allerede fyldt til randen?
  At sidde i rosenduft er ikke det værste?

Der er lukket for kommentarer.