Smid nøglen væk

hebe-fra-altanen.jpg

Det er næsten dagligt man læser om det, i en eller anden form. Jeg ved godt, det også fandtes førhen sikkert, men det er da ikke blevet mindre, og der er da ingen grænser for folks psykopatiske tendenser.

Først læste jeg om dette “yndige” par , og senere faldt jeg over artiklen om nedenstående!! Og det bare på en morgen. For slet ikke at tale om et svin som Rudy Frederiksen. For min skyld kunne de bure dem inde, og smide nøglen væk – addr! Oveni er der den pædofilring, som lige er blevet fanget.

Der er tilsyneladende ingen ende på det, hvorfor min løsning nok var en ide!!
Som jeg, var Jakob her til morgen behørigt forarget, over mænd der udnytter deres Thailandske koners børn. Der er ingen grænser for svineriet. Altså! Godt nok lidt deprimerende, men for hulen da!

Væksten er en Hebe, der gror i min altankasse mod øst.

3 thoughts on “Smid nøglen væk

 1. Lige en rettelse, det er ikke vasketøj, jeg sorterer, næh det er til genbrugspladsen. Manden min hader at kassere.

 2. Kaja, ja der gør 🙁 Kan også blive helt vild over, at de næsten ingen straf får :((. På nogen punkter kunne jeg der godt ønske mig amerikanske tilstande:)>-

  Dejligt at få styr på vasketøjet og at du nyder mine billeder 🙂

 3. Der sker meget deprimerende rundt om i samfundet, og det er nærmest uden konsekvenser. Det er sygt.
  Hebe er en taknemlig vækst, der findes i mange udgaver.
  Dejligt at se alle dine billeder.
  Jeg sorterer tøj i dag. Det skal gøres, mens manden er på arbejde 🙂

Der er lukket for kommentarer.