Storfavorit udgår

galopbanen.jpg

Den har været udråbt til storfavorit hele tiden, og igår blev duellen mellem Nicolas Cordrey og Mark Larsen malende beskrevet, og ifølge NC, ville det blive en hård kamp med den fine hoppe og en også hårdt kæmpende Mark Larsen.

Nu er “Stuart Little” udgået. Den har desværre pådraget sig en skade, og må blive i England, som det kan læses på galopsport.dk. Så nu bliver det en duel med en anden hest “Good Girl” skal tage. Gad vide hvem……for jeg har stor tiltro til at hun er blandt de første, og jeg håber faktisk, at hun vinder. For som skrevet stod et sted:

Hun har ikke sat en fod forkert endnu

På den positive side, vil løbene for første gang, kunne følges på storskærm, takket være en gavmild sponsor.

Hvis du kunne tænke dig, at se væddeløb i topklasse, er det på søndag den 24. juni 2007, at Dexia Dansk Derby afvikles, og det kan du læse ALT om her.

3 thoughts on “Storfavorit udgår

 1. Iduna – det er okay, det kunne jo være, du faldt over noget nyt spændende, når du ikke er helt så opmærksom! 😉

  Marianne – Jeg må med skam erkende, at jeg havde hjælp til selve installationen, så det ved jeg ikke nøjagtig :-?! Jeg kan hjælpe dig med, hvordan det fungerer, når det ér installeret.

  Nu sed dit nødråb her, så skulle det slet ikke undre mig, at der melder sig en på banen helt af sig selv. De er nemlig RIGTIG søde til at hjælpe derude i blogland :D, men jeg skal lige smide en føler ud hist og pist ellers :)>-

 2. Hej Deborah
  En helt anden kommentar….
  Jeg kan se at du køre wordpress. Det kunne jeg også tænke mig. Jeg ville gerne have den ind på mit webhotel – ved du hvordan man gør?
  Mange hilsner
  Marianne

 3. Der gik lidt tid, før jeg fandt ud af, at det var noget med heste, – ved ikke, læser vist bare forkert for tiden, -håber at det bliver en god oplevelse for dig. 🙂

Der er lukket for kommentarer.