Ville have været

mor-krogagergaard-19-mege.jpg

Det er min mor som meget, meget ung. Bag på fotoet, har jeg skrevet, at det er taget i 1947 (en oplysning, jeg har fået fra min far), men det kan jeg ganske enkelt ikke få til at passe. Så skulle hun være 12 på foto! Hun har et armbånd på, som jeg ved, hun fik til sin konfirmation, så alene det indikerer, at hun nok er lidt ældre, men nok ikke væsentligt. Jeg må vist tjekke igen. Mor sidder i en sofa min far iøvrigt har endnu, og fotoet er taget på hendes barndomshjem “Krogagergaard”.

Men under alle omstændigheder, så er det mors fødselsdag idag. Hun ville være blevet 72, og som vi plejede, ville vi have mødtes til morgenbord og gaver. Nu må far køre turen ned på kirkegården med en buket istedet. Det ligesom ikke nær så festligt.

11 thoughts on “Ville have været

 1. TUSIND TAK Tina

  Det var sødt af dig også og smide en hilsen! Ja jeg synes også det er sådan et kært foto af mor!

  Og efter jeg skrev, opdagede jeg, at lampen der hænger bag hende hænger her i mit soveværelse

  Knus tilbage til dig i UK

 2. Tusind tak for alle de søde hilsener omkring mors dag idag! Det luner, for det er da ikke en rar dag. Hun var smuk udenpå og indeni! 😡

 3. Tillykke med din mor, søde. Husk de gode minder, dem er der sikkert flest af 🙂
  Smuk var hun ihvertfald også.

  Knus til både dig og din far.

  Lotte

 4. Tillykke med din mor.:x Hun var meget smuk og chamerende.
  Sikke et glimt i øjet!
  ;;)

  En anden smuk kvinde, som også blev revet alt for tidligt væk, var Grace Kelly.
  Jeg ved ikke, om du kender “Mika”? Men han synger en rigtig god sang kaldet “Grace Kelly”:-”
  http://www.mikasounds.com

 5. Sender mange tanker til dig og din far i dag… og ønsker tillykke med din mor. Smukt billede.

 6. Godt du har gode minder om din mor, og stadigvæk har din far.
  Det er tungt at miste sine forældre, din mor kunne jo sagtens have været her endnu. Selvom vi er voksne, er der stadigvæk nogle ting, hvor vi godt kunne have brugt et godt råd.

 7. Tillykke med din mor – selvom der ikke er morgenbord og samling er det alligevel rart at huske på sådanne dage..

 8. Hun var en meget smuk kvinde – jeg vil også skyde hende til mere end 12 år. Måske nærmere de 17 år, dvs billedet er taget i 1950? Det er da godt at din Far har et sted at kunne kun hen og mindes – alt det gode.

Der er lukket for kommentarer.