My no. 1 any day

De påstår, han er faldet ned til en 3. plads, men ikke hos mig, der er han stadig No. 1. Udover at være “en steg” af dimensioner, er han også en hamrende god skuespiller.

Har du aldrig set f.eks. “A Time to Kill” med ham, så gør det, han er bare SÃ… god – og så er han bare SÃ… charmerende og dejlig og se på…..suk!!! Iøvrigt er en anden favorit Samuel L. Jackson også med i den og er fabelagtig, ligesom Sandra Bullock. Det er et brandhot emne – det bliver det helt automatisk også i filmen bogstaveligt, og er en af de bedste film, jeg har set. Den bygger på en bog (Øje for øje på dansk) af John Grisham, som iøvrigt også varmt kan anbefales.

matthewmcconaughey02.jpg

9 thoughts on “My no. 1 any day

 1. Tak for et interessant/uhyggeligt link, der skal studeres nærmere ! :-ss
  Uhyggeligt, bl.a. fordi det er virkeligheden.Ikke bare i USA, men da i høj grad her i Danmark, med alle de mord der sker lige nu. 🙁

 2. 🙂 Jamen det gør jeg da Hanne! Nu er jeg helt med, og jeg har set filmen! Min hukommelse er bare ikke så god. Det er en genial film, og hun spiller fantastisk. Filmen handler om den rigtige massemorder Aileen Wuornos (se links endelig), som blev massemorder, og siden er blevet henrettet. Du har ret, hun spiller fantastisk i den film.

 3. Gør mig lige den tjeneste, at gå på IMBD og læs lidt om” Monster” og se på billederne af Charlize Theron i den rolle – og gå så på hendes hjemmeside http://www.charlizetheron.com 😕

  …Nej,vel? Man tror ikke, det er den samme kvinde!;;)

  Det var også i den film Charlize vandt en Oscar for rollen som den lesbiske
  prostituerede.**==

 4. Ja, der kan du se hvor meget jeg (ikke) ved om heste!:-@

  Anthony Hopkins er min nr. 2, han er suveræn! (*)

  Når ikke du har set :
  “Monser” så skynd dig at låne filmen, den er SÃ… god!

  Og det er bestemt ikke en horror-movie!:-ss Dem ser jeg sjældent, kun hvis jeg bliver “tvunget”![-x

 5. Ih Hanne – jeg bliver helt flov 😉 Tusind tak for roserne 😀

  Vi skal lige have en “mindre” misforståelse af vejen – det er GALOP, og ikke Travsport. Travsport, er hvor de kører med Sulky. Det ved jeg stort set intet om, andet end at jeg ved noget om heste generelt. I galop sidder man på hesten og hesten går galop, og i trav, traver hestene, også der en stor forskel. Bare lige til almindelig oplysning *-:)

  George ér lækker, men han er næsten for pæn, hvis du forstår mig. Jack Nicoholson er god men jeg forestrækker næsten Anthony Hopkins, som jeg bare synes er genial i f.eks. “Resten af dagen”, nu bare for at nævne een. Men de er to meget forskellige typer. Jeg har mange favoritter, du kan se flere, hvis du kigger under Film/TV, blandt dem selvfølgelig Sean Connery, som nok er en af de største på den mandlige side. Charlize Theron, kender jeg slet ikke, men jeg vil undersøge nærmere. “Monster” tænker jeg er en horrorfilm, og den slags ser jeg aldrig 😮

 6. At du ved rigtig meget om travsport og musik ER gået op for mig!*-:)
  – Men at du også i “det store og hele” også har samme smag m.h.t. mænd som mig forbavser mig.:o

  Samuel L. Jackson er helt klart også en af mine favoritter.Sikke en udstråling!

  Men numero uno ER (for mig) George Clooney,m.h.t udseende.8-|
  M.h.t. acting er gode gamle Jack Nicholson min favorit.
  – Og af kvindelig skuespillere så er Charlize Theron både i udseende klart nr.1 både i udseende og spillefacon. Har du set ” Monster” ?
  Man tror, at det er lyv!
  @-)

 7. Esther – du har helt ret, HVIS man skulle nævne en lille “fejl” ved ham, så er det netop den manglende brystbehåring, men lige i det her tilfælde ville jeg nu GERNE gå på kompromis 😉 Men vil du se “Guf” med dette – behøver du ikke gå længere end her, han har i tilpasse mængder og er bestemt også værd at “dyrke”. Iøvrigt velkommen til og god lørdag.

  Helle – Vi kan savle om kap 😀

 8. Tja, han er da ikke det værste eksemplar af manderacen. Synes faktisk han er okay lækker, når han ellers skjuler sin manglende brystbehåring :d

  De der “strandbilleder” af ham i bar overkrop; :(( ! Men sådan er smag jo så forskellig.

  Vil forøvrigt give dig ret i at “A time to kill” er en god film.

  Hav nu en dejlig fredag aften.

Der er lukket for kommentarer.