En tur på biblioteket

stokrosemoerrosa.jpg

stokrosehvid.jpg

Ved frokosttid var jeg lige en tur på biblioteket, for at aflevere en bog om kolonihaver, jeg havde lånt. En fin bog jeg vil anbefale boligindretning/haveinteresserede, enten at låne på biblioteket el. købe. Derudover fik jeg udskrevet mig et par startlister til imorgen, så jeg kan følge med i det hele, andet går jo ikke. Jeg skal have købt nogen farvepartroner til min printer. Allerede der smådryppede det, og lidt vand kom der da, men det var ikke meget.

På min relativt lille tur ned til biblioteket, hvor jeg gik, mødte jeg faktisk mange fine ting, og bl.a. de her stokroser. På hjemvejen mødte jeg nogen lyserøde blomster, der var bedårende, men jeg var løbet tør for strøm, så dem må jeg ned og fange imorgen på vej til Galopbanen.

2 thoughts on “En tur på biblioteket

  1. Du har ret Deborah, stokroser er smukke. Jeg fik engang nogle frø af min svigerinde, men fik dem aldrig i jorden, så nu vil jeg be’ hende om nogle nye, tak fordi du mindede mig om disse smukke blomster. 🙂

Der er lukket for kommentarer.