Jeg er forarget

Hvorfor! Det er jeg fordi Langelandsfestivallen har fyret Hans Otto Bisgaard som konferencier, hvor han har været i 16 år, p.g.a. ALDER!!! Han passer ikke på målgruppen, som er familier? Undskyld, så vidt jeg ved, har familier forskellig alder, og han har gjort et strålende job i 16 år – ellers havde han ikke været der så længe. Så smider man ikke bare folk ud.

Og da SLET IKKE for at erstatte ham med BUBBER!!!! Den mand er så opreklameret og afskyelig og høre på, så ikke engang om jeg fik penge for det, ville jeg kunne holde ham ud, en halv festival. Iøvrigt er der vel 10 års forskel på de to, så det er ikke fordi stakkels Hans Otto er parat til plejehjemmet!!! Ih Guder siger jeg bare!!!

9 thoughts on “Jeg er forarget

 1. Bubber? Han er rar, men han er sgu også alt for blød og pussenusset til at falde i min smag. Hans Otto er der sgu ikke meget ved, så jeg havde nok foretrukket en anden. Hvad med BS? Det kunne have været griner.
  Men skidt, jeg skal alligevel ikke til Langeland :d

 2. Bubber ER jo populær blandt børnene, men jeg er enig med dig… skulle jeg opleve ham frivilligt, så skulle det kun være for børnenes skyld:-”

  Hans Otto har jeg altid syntes var en tør fætter… men jeg har så aldrig været på Langelandsfestivallen…8-|

  Knus

 3. Tak Michael – det var jo lige det faglige argument, der manglede fra min side, og som jeg faktisk havde glemt i min harme.

  Bedre argument end dit findes ikke, uanset hvad man så ellers synes om Hr. Bubber 😕

 4. Det gode ved en konferencier (på en musikfestival), er at han/hun ved hvad de taler om, og jeg tror ikke man finder mange der som Hans Otto, ved så meget om musik (bortset fra Jørgen De Mylius måske – men han er en anelse selvoptaget efter min smag :-?) Hvad ved Bubber om musik?
  Forandring kan være godt, men ikke for enhver pris, og da slet ikke når det går ud over dét, det hele handler om: musikken!

 5. Jamen Hvis vi så antager fornyelse er okay, så behøver den stadig ikke bestå af Bubber!!! Men jeg kan da bare være lykkelig for, at jeg ingen planer har om at skulle på nogen festival, heller ikke Langelands 😉

 6. Jeg mener også at der er sundt med fornyelse og ændringer er ikke altid til det dårlige. En fyreseddel kan jo også, i sidste ende, faktisk være det bedste der er sket én, da man, måske aldrig selv var rejst, og dermed kommet videre. 🙂
  (Langelandsfestivalen, er ikke bare en festival som så mange andre, for jeg tror ikke at du ser, gennemsnitlig 10.000 børn på de andre festivaler)

 7. Lene – Det er muligt fornyelse kan være på sin plads, men det synes jeg så ikke! Det er også muligt at Bubber er god til BØRN – det er jeg ret sikker på, at han er (det mener jeg ikke, jeg har betvivlet). Min pointe er, at selvom Festivalen også inkluderer børn, er den vel fortrinsvis for voksne, og der er vi mange, der er ved at brække os!! :-&

  Jeg ville ønske Bubber ville holde sig til børn, så vi andre slap – og så kan han udleve sit legebarn så tosset han vil, og vi andre kunne få fred for ham. Som du siger, så er han ihvertfald ikke fornyelse, hvis det absolut skal til.

 8. Deborah, jeg er ikke enig med dig, en festival skal forny sig også på konferencier siden. Fornyelse kan man vel så ikke kalde Bubber 😉
  For år tilbage havde jeg som dig hvad angår Bubber, men efter jeg har set ham interviewe kræftramte børn, så har jeg ændret mening. Han er rigtig god til at stille spørgsmål, hvor barnet får mulighed for at fortælle om sin situation, og så tror jeg ham, når han erklærer, at han er et legebarn 🙂

Der er lukket for kommentarer.