Mit bryllup

hvidrosemknop.jpg

Bliver et luksusbryllup ifølge testen 😉 Det er nok ikke helt forkert, så lad os se om det nogensinde lykkes! Hvis det gør, hvorfor skulle jeg så ikke have et SUPER et af slagsen? Vil du også vide, hvilken slags veninde du er, kan du også det.

Bryllup på 1.klasse…
Du er enten en romantisk drømmer eller en forkælet prinsesse. Og har du råd til at føre drømmen ud i livet, uden en fremtid i dyb gæld, er vi grønne af misundelse…
Dit drømmebryllup minder om en pompøs Hollywood produktion, alt er perfekt ned til mindste detalje, statisterne er på plads, du er stylet og pudret som en ægte diva, og alt det kedelige har du folk til at ordne.
Du elsker rampelyset og opmærksomheden. Problemet ved omfanget af dit drømmebryllup er, at det let kan blive upersonligt.

3 thoughts on “Mit bryllup

 1. Anita – :-” Nu er det jo bare en test, og jeg mener altså også, jeg er MEGET langt fra at være “stiv” og der var flere spørgsmål, hvor det var et spørgsmål om at vælge det mindste af onderne 😉 Men nej, jeg vil sgu have et mega bryllup, også fordi jeg nu heller ikke fik børn – noget må der jo så ske. Hvis jeg finder “ham” 🙁

  Kaja – Dexia Dansk Derby, er først imorgen 🙂 Og joh, det går – det skal det jo! Men tak for omtanken, det luner MEGET!!

 2. Hej Deborah.
  Så har jeg også taget testsne. Mit bryllup bliver ligesom dit. Nu er der bare den lille detalje, jeg har været lykkeligt gift i 36 år. Vores bryllup var nok lidt mindre glamourrøst. Kjolen og sløret og diademet havde min mor lavet, det var brusende og flot. Mine forældre betalte i øvrigt det hele.
  Jeg er en loyal og intuitiv veninde, det er vel ikke så ringe, hvis ellers jeg kan sætte min lid til sådan en test.
  Flot rose du har fanget.
  Skulle du egentlig ikke til derby i dag?
  Håber du har det godt såvel psykisk som fysisk.

 3. Nu skal jeg nok ikke liiige giftes, men skulle det ske en skønne dag, så passer testen ihvertfald ikke på mig.

  Jeg fik den samme som du og det endda selvom jeg forsøgte at holde det på en plan, hvor jeg både kunne være brusende og smuk og hvor det kunne blive lidt afslappet og ustift.

  Jeg tror sgu jeg sparer pengene og køber noget andet for dem 😉

Der er lukket for kommentarer.