Torden og lynild

vindueogregn.jpg

Jeg skal love for, vi fik en tordenbyge, vi fik her tidligere. Hold da helt op. Nogen brag så hele huset rystede og nogen lyn så jeg ved ikke hvad. For slet ikke at nævne de mængder vand, der kom ned. Det er dog holdt op igen, men både fjernsyn og internet røg lige en overgang. Og det var lige op over, så jeg turde ikke andet end slukke og hive stik ud. 😮

Foto er ud af min rude, set fra yndlingsstolen, hvor man kan se, hvordan regnen slår mine fine petuniaer til “plukfisk” 🙁

Nu vil jeg gå i bad, og få lidt og spise, og håbe I får en tør og festlig Sankt Hans aften.

4 thoughts on “Torden og lynild

  1. Pia – Jeg var også herhjemme. Det med bål og stå og fryse et sted, har aldrig lige været mig. Jeg havde nu en okay aften. Men en middag med vennerne el. noget kunne da have været hyggelig.

    Kaja – Dejligt med hygge på terassen.

    Marianne – som du kan se, er mine petuniaer også slået helt “i smadder” 🙁 Men skønt at kunne plukke en buket roser – jeg husker godt, hvor skønt det er 😉

  2. Ja jeg skal love for, at vi fik regn. Mine roser står og hænger. Så jeg kiggede ud og plukkede en kæmpe Sankt Hans-buket. Hold op, hvor føler jeg mig rig.

  3. Øv det var ærgerligt med sådan en tordenbyge. Vi er sluppet for nedbør, lige med undtagelse af et par dråber sidst på eftermiddagen. Vi har siddet og hygget på terrassen, så det har været dejligt.

  4. Tør blir nok så meget sagt, selv om det ikke regner længere er ALT jo gennemvådt. Ikke den helt store fornøjelse at sætte sig ned i græsset, og nyde det store bål ude på vandet. Så mon ikke jeg bliver hjemme istedet:)

Der er lukket for kommentarer.