Derbymorgen i solskin

fado-pa-vej-til-start-vhh-0.jpg

der-lures-paa-heste1.jpg

Der drikkes kaffe og studeres blogs, startlister og nyheder i en yndig forvirring. På foto er det “Fado” en rigtig lækker hest på vej til start i The Viking House Handicap 5. maj, hvor den blev 3. “Fado” skal også starte idag, i Tattersalls Grand Cup over 2400 meter med Carlos Lopez i sadlen, som er en af Benny Andersons (Chess Racing) heste. Også en anden af hans heste skal starte, nemlig “Vigelere” med Mark Larsen i sadlen, som jo bekendt også skal ride i Derbyet på ryggen af “Good Girl”.

Det tegner til at blive en fin dag, omend der nu viser sig skyer på den ellers så skyfri himmel. De har bare at holde sig i skindet.

Det må gerne være overskyet, men det har dælme at holde tørt!!

Ganske som på nederste foto bliver der trængsel i Paddocken idag og meget værre end dette. Jeg har den fordel, at jeg kan komme lidt “bagom” fordi, jeg er arbejder i kulisserne, for ellers kunne det blive svært at komme til at tage fotos idag. Vi får se. Jeg håber på en masse gode billeder. Det kunne være, jeg skulle komme i svingninger, så jeg i det mindste er klar og kan gå, når det passer mig. Lidt pæn skal man jo også være – det er jo Derby ;-). Hav en dejlig søndag derude, hvad end I skal tilbringe den med!

2 thoughts on “Derbymorgen i solskin

  1. Hanne – jeg har en enkelt hat eller 2, men generelt fik jeg ikke taget nær nok fotos igår. Det skyldes også regnen, som kom et par gange og ødelagde fotomuligheder, og da det ligesom var blevet overskyet, så var det meget mørkt til sidst.

Der er lukket for kommentarer.