En hel pose fuld

marguritkn.jpg

vandglskaal.jpg

Så begynder jeg at “komme til live” efter Derbydagen. Nej jeg var ikke fuld, men sådan en lang dag og aften tager helt vildt på kræfterne, og giver smerter ad h….. til. Jeg synes altså også det er gået helt amok, efter den famøse lørdag 🙁 – Jeg må vist have en snak med Dr. Jan – jeg skal alligevel derop for at få en ny beholdning af medicin. Suk!

Eftersom vejrguderne åbenbart insisterer på, at vi har indført tropisk regntid, så er mine petuniaer jo slået helt i smadder, så jeg har lige været ude for at klippe og plukke alt det dårlige af. Der var en en hel affaldspose fuld.

Det er godt man forstår at hygge sig indendørs. Lige nu sidder jeg så og prøver at få styr på alle fotos fra Derbydagen, og uploader til Flickr. Så hvis I vil se det hele der, så bliver jeg vel færdig en af dagene 😉

Ellers er det da ikke kun skidt. Jeg er blevet inviteret på frokost af en gammel ven og nabo imorgen. Det bliver da hygsomt, og på tirsdag skal jeg i biffen med min bif-veninde Dorte, hvor vi skal se film om Jane Austens liv. Det glæder jeg mig til, og skal selvfølgelig rapportere behørrigt. Foreløbig vil jeg ønske jer en god dag.

3 thoughts on “En hel pose fuld

  1. Tak skal I have begge to, og jeg skal selvfølgelig nok skrive om filmen, det lover jeg :)>-

    Nej nu kan vi ikke tåle mere vand lige nu – Galopbanen kan da slet ikke!!! Det er mosegrund, så det ender med en oversvømmelse, hvis ikke snart det får en ende 🙁

    Tak for god bedringønsker 🙂

  2. Jeg er også spændt på hvad du siger om filmen. mine blomster i haven kan snart ikke håndterer mere vand. Nu må det gerne stoppe……
    God bedring

  3. Også en rigtig god dag til dig. Håber smerterne snart går væk igen [-o< Det ligner en film jeg godt gad se. Du må fortælle om den bagefter 🙂

Der er lukket for kommentarer.