For lidt over 20 år siden

Engang for længe siden, kendte jeg en mand, med lige så langt hår som Joe Lando, som Byron Sully i “Dr. Quinn”,byron-sully.jpg har på fotoet her. Jeg har altid haft en svaghed for mænd med langt hår, men det skal være et ordentlig hår, og en mand af en vis statur, for at det kan bæres. Ham jeg kendte var godt nok lyshåret, men ellers lige så dejlig som Joe her. Det er lidt over 20 år siden, jeg mødte ham. Ikke at jeg ikke ellers har tænkt på ham, men at se Joe idag igen, bragte mindet om en med korngult tykt hår frem. Han er blevet ældre, men han er stadig en flot fyr, som stadig kan give mig gelé i knæene – også selvom han ikke længere har det lange tykke lyse hår. Ungdomsminder er ikke så tossede, men når de vedbliver at være en god drøm, selv 20 år efter, var det måske værd at udforske nærmere…. Måske får jeg chancen, måske gør jeg ikke, men dejlig, det er han stadig.

12 thoughts on “For lidt over 20 år siden

 1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » 2 prik og brystinformation

 2. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv »

 3. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Fortidsreflektioner og forsinkelser

 4. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Hvad blev der af….

 5. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Indkøbstur med overraskelser

 6. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Vådt i store mængder

 7. Hej selv – Ubeslutsomme/JH

  Ja, han er bestemt ikke dårlig, meget langt fra ;-), men det er du jo så bestemt heller ikke. Jeg må minde dig om, at jeg har haft de famøse “briller” i maaange år, så det kan ikke være synet, den er eller var gal med :d Men smag og behag ved du – jeg holder nu på mit 🙂 Med hensyn til det gode humør, så ved jeg da godt, hvad og hvem, der kunne hjælpe gevaldigt på det!!! 😉 – Gåpå mod…. skulle det ikke belønnes så, synes du… :-”

  Knus Deborah

 8. Hej Drømmer
  Jamen det var da en helt utrolig fyr, at blive sammelignet med. Tror du ikke, du skulle have haft briller der midt i 80’erne? Nå men det var en god tid, som man ikke kan tænke for meget tilbage på!!!!! Men du har da bevaret dit gode humør og aldrig svigtende gåpå mod !
  JH

Der er lukket for kommentarer.