Johan Sebastian Bach – Toccata & Fuge

Jeg hygger mig lidt musik her til morgen. Faktisk er jeg en meget sammensat natur, for ligesom jeg elsker hård rock, er jeg altså også helt VILD med orgelmusik, og hvem bedre end Bach – hør selv:

Jeg havde bestemt ikke regnet med at finde dét på Youtube, men det er jo skønt!! Jeg har en hel CD med lige det nummer som det første og netop med Karl Richter. Den og en med Messer og Passioner – altså kormusik fik jeg af min søde ven Gerhard, som jo er ekspert på området. Skønt! Når jeg først får begyndt, så kan jeg ikke holde op med at høre.

3 thoughts on “Johan Sebastian Bach – Toccata & Fuge

  1. Fuge – Jeg har altid elsket tonerne fra orglet, og gør som du så kan se stadig. Tak fordi, du også lod mig vide, at jeg ikke er alene 😉

  2. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Stadig inspireret

Der er lukket for kommentarer.