Kærlighed

dahlia.jpg

Du spurgte mig, “Er jeg pæn?”
Jeg svarede, nej

Du spurgte mig, “Er jeg i dit hjerte?”
Jeg sagde nej

Du spurgte mig, “Holder du af mig?”
Jeg sagde nej

Du spurgte mig “Græder du, hvis jeg går?”
Jeg sagde nej

Da du gik greb jeg din hånd og sagde:

Du er ikke pæn, du er smuk.
Du er ikke i mit hjerte, du er overalt i mig.
Jeg holder ikke af dig, jeg elsker dig.
Jeg græder ikke, når du går, jeg mister mit liv…

Jeg har været heldig at møde ægte skøn gengældt dyb kærlighed få gange i mit liv. De mænd vil jeg aldrig glemme. Desværre varede det ikke ved, af mange årsager. Det var forholdet, men den kærlighed vi havde, vil aldrig blive glemt. For når man har elsket så dybt, bliver det hos en. Så selvom jeg aldrig møder sådan en kærlighed igen, så har jeg trods alt prøvet det. Og det er jeg glad for, for jeg synes, det er det vigtigste i verden – kærlighed.

Kærlighed kan også være mellem venner, og den er også dyrbar – tak til en dejlig veninde, fordi hun sendte mig det lille vers ovenfor på SMS.

2 thoughts on “Kærlighed

Der er lukket for kommentarer.