Forfra igen

udsigt270607.jpg

Her igår efter en hel dags regn klarede det endelig op, og blev som det ses en fin aften. Her til morgen var det også flot, men jeg skal love for at det var en stakket frist. Nu “pisser det ned” (undskyld udtrykket) igen!! Forfra igen! Hm!

Jeg har været aktiv til morgen og fået ryddet pænt op, så her er rigtig fint nu. Nu mangler jeg bare lige en lille tur med støvsugeren, så er det klaret. Her skulle jo helst være fint, hvis min gode gamle ven, vil se lejligheden, og det regner jeg da med. Han bor normalt i Spanien, hvorfor han slet ikke har været her endnu.

Vi skal spise frokost på den lokale cafe, så nu må vi se, hvad vi beslutter os for. Jeg skal huske kameraet, men udendørs foto, bliver der ikke meget af idag, hvis det fortsætter sådan!

Min hollandske venindes far bisættes idag, så det bliver en hård dag. Jeg skrev lidt med hende igår. Men han har i det mindste fred og ingen smerter nu. Så jeg vil tænke på hende også.

4 thoughts on “Forfra igen

  1. Tak Kaja, som du kan se af indlægget, havde vi en fin frokost!! Du er da nødt til at få hunden ud “på potten”, den skal da!! :O

  2. Håber du og vennen får en god frokost.
    Det er frygteligt så travlt, vi får med rengøring og oprydning, når vi får gæster.
    Her har vi nærmest orkan og regnen står ned i stænger. Hunden vil simpelt hen ikke udenfor, nu har hun holdt sig siden i går aftes, det er sørme længe.
    Det er så trist at tage afsked med sine kære. Jeg er den ældste i vores familie. Jeg har mistet begge mine forældre.

  3. Tak skal du have Johanna! Det er også meget længe siden, jeg har set min gamle ven, så det skal nok blive hygsomt. Godt vi ikke er tvunget til at sidde ude i det her vejr. 🙂

Der er lukket for kommentarer.