Vådt i store mængder

regnvejr.jpg

regnvejrordv02.jpg

Er vel det pæneste, man kan sige om vejret, hvis ikke man skal bande og svovle over det. Som det ses, regner det også her. :O Billederne er taget lige ud for caféen, hvor vi spiste, og det “står ned” endnu.

Bortset fra vejret, var det superhyggeligt at se min gamle ven igen. Han hentede mig kl. 13, og så kørte vi i hans “nye” (jeg havde ikke set den før) Morris Cooper. Nej, hvor var den “fed” – men den er på spanske plader, ellers havde han heller aldrig fået den. Med specielle racersæder i, som lige havde kostet 7.000 kr. ekstra, men hold op man sad altså også godt i dem.

På “Café Victoria” havde jeg svært ved at bestemme mig, hvad jeg havde lyst til, men endte med en kyllingesalat. Tjeneren anbefalede, og det gjorde han klogt i, for den var rigtig lækker. Så den kan jeg varmt anbefale. Finn fik “Et stjerneskud“, som også så lækkert ud, men han var ikke helt tilfreds med “alt det salat”. Det vil jeg nu ikke tage for pålydende – han er ekstremt kræsen!! 😉 Til afrunding på måltidet fik vi begge en café latte, som smagte helt skønt også. Så alt i alt en god frokost.

laekker-kyllingesalat.jpg

cafelatte.jpg

Jeg gav kager til kaffen, og indkøbte jordbærkager hos “La Baguette” – det var det eneste udi kager, der ikke var på størrelse med en knappenål! Når jeg endelig skal have kager, skal det altså også være ordenligt. Så det bliver ikke der, jeg går efter kager en anden gang, udvalget er ganske enkelt for dårligt efter min mening.

Nu er jeg godt nok træt – fuldstændig smadret faktisk. Så jeg vil gå hen og hvile mig nu – men jeg fik en hilsen idag, som jeg blev rigtig glad for, så tak for den til “Den ubeslutsomme” 🙂

4 thoughts on “Vådt i store mængder

  1. Janne – Jamen det kan man da absolut, der er masse at tage sig til indendørs, og en hyggelig frokost er da bestemt ikke, det værste…Iøvrigt velkommen til 🙂

  2. Orv, det lyder ellers hyggeligt, og så vildt lækkert ud også 🙂

    Bevis på, at man godt kan råhygge, selvom det p…. regner.

  3. Wauw Deborah jeg kan mærke vibrationerne helt herovre i Jylland – det er lækkert og dejligt at få lov til at læse med … jeg håber, at du får fingrene i håret 😡

Der er lukket for kommentarer.