At være sød ved mig

“Kom jeg til” at købe denne, sammen med en makker idag – en Lavendel “Madrid”. Den kostede den famøse “formue” af 10 kr. Den ene kom med hjem, den anden ned til mor på Kirkegården. Samtidig kom der en dyb pink dahlia med hjem også. Desværre knækkede den eneste blomst af, men den har masser af knopper, så I skal nok få at se. Lige nu synes jeg, lavendlen fortjente al opmærksomheden.

Min lokale fotobutik’s ejere holder op. Det er dem vel ondt, de har knoklet i 36 år, som små bæster og givet en usædvanlig fin og god service og altid et venligt ord og et smil bag disken. Jeg købte dem en lille opmærksomhed også hos blomsterhandleren og havde skrevet et lille kort hjemmefra. Skulle ned med et gammelt foto, der skulle fremkaldes. De var der ikke, men det var den nye ejer. Det lover ikke godt for mit fremtidige brug af fotohandler. Det er alt jeg har at sige til det. Imorgen er der reception, så må jeg komme igen med min opmærksomhed. Men det kan først blive efter jeg har haft varmeaflæser (12-14).

Ellers var det sådan set turen til Dr. Jan, der var årsag til alt den renden rundt i først omgang. Han synes også, at mine smerter lød “for meget af det gode”, så nu har jeg fået en henvisning til en reumatolog. Der er desværre lang ventetid, så i mellemtiden har jeg ikke andet at gøre end prøve at passe på, hvad jeg laver. Det er ikke meget så!!! Jeg har ringet, og selvfølgelig er der telefontid til kl. 12 mand.-torsd.!!! 🙁 Lægen spurgte mig:

Er der nogen, der er sød ved dig?

Og jeg måtte jo beklage, at lige sådan som han givetvist mente, var der ikke – jeg kan da kun håbe, at “det” kommer. Indtil da prøver jeg, at være sød ved mig!

8 thoughts on “At være sød ved mig

 1. Donald – Vekommen til! Ja det er billigt, men den er nu heller ikke så stor 🙂 Det kan den forhåbentlig blive, hvis jeg får den til at overleve vinteren [-o<

 2. Dejlige billeder. Du har vist været heldigere end mig med prisen på den lavendel 🙂 Jeg måtte af med 50 kr. – men ok, den ser også pæn ud:-)

 3. Janne – Ja, det er lidt træls, men nu er et jeg fejler vist ikke noget, der kan gøres så meget ved. Ved det ikke, men det er vel mere for at fastslå, hvad det er. Smertestillende får jeg jo i rigelige mængder. Vi må se, håber da at det bliver bedre igen, for som det er lige nu er godt nok ikke til at have med at gøre! 🙁

  Jeg mine altanblomster ser også noget “chokerede” ud må jeg sige, men hvis det ellers holder tørt lidt, så skal de nok komme igen:)>-

  Catarina og Pia – Ja jeg prøver, at være god ved mig selv. Godt I kan lide billederne. Det går da helt hæderligt med at mestre kameraet 😉

  Tak til jer alle for jeres søde hilsener! 🙂

 4. Janne – Ja, det er lidt træls, men nu er et jeg fejler vist ikke noget, der kan gøres så meget ved. Ved det ikke, men det er vel mere for at fastslå, hvad det er. Smertestillende får jeg jo i rigelige mængder. Vi må se, håber da at det bliver bedre igen, for som det er lige nu er godt nok ikke til at have med at gøre! 🙁

  Jeg mine altanblomster ser også noget “chokerede” ud må jeg sige, men hvis det ellers holder tørt lidt, så skal de nok komme igen:)>-

 5. Ja det er så fint, vi har det offentlige sundhedsvæsen. Bare synd det skorter så enormt på finansen, at dem der virkelig trænger, må gå med smerter, i jeg ved ikke hvor lang tid, sørgeligt!!!

  Det er nogle fine blomster, du har fået dig købt. Vovede mig ud i haven idag, da regnen stillede af, ikke tilfredsstillende!! Mine tallerkensmækkere havde lidt under de voldsomme byger, det meste af blomsterne var slået af kronerne, og mine nelliker lå ned langs jorden 🙁 øv øv øv

  Håber du får en hyggelig reception i morgen 🙂
  Go’ weekend…

 6. Godt du kan være god ved dig selv, når du ikke har andre.
  Det er godt nok også gået ud over vores blomster al den regn og blæst.
  Jeg kiggede lige på fotohandlersiden. Der var flere kameraer, der kunne friste, men jeg må hellere holde mig i skindet, jeg har flere digitale kameraer. Det næste skal vist være et spejlrefleks.
  Vi må håbe, der ikke er alt for lang ventetid hos reumatologen.
  Jeg har lige bestilt tid til noget alternativ behandling Jeg ser meget frem til behandlingen.
  Bare vi ikke havde alle de skavanker 🙁

 7. Ja, man skal huske at være god ved sig selv, jeg tror ofte det glemmes i farten, men det ér vigtigt:)

Der er lukket for kommentarer.