Mariannes hvide Clematis

Jeg ved ikke, om I husker, at jeg tog fotos af knopperne på Mariannes hvide clematis? Jeg kørte forbi hende idag. Dels for at se om hun var hjemme – det regnede jeg nu ikke med, meeen det kunne jo være, jeg var heldig. Men også for at se, om den ikke var sprunget ud. For hun havde jo sagt:

Du skal bare se, når den springer ud

Med en aktivitetskalender som hendes, var der kun udsigt til det, hvis jeg tog sagen i egen hånd. Og idet den står foran huset, kunne jeg se den og fotograferer, selvom hun ikke var der. Og hun har ret, den er dælme flot.

hvid-clematis01.jpg

hvid-clematis02.jpg

6 thoughts on “Mariannes hvide Clematis

 1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Aflyst løbsdag?

 2. Hej Begge to, ja den er fantastisk. Havde jeg et sted at putte den, så drønede jeg også ud efter den. Jeg kan selvfølgelig stille den i sommerhuset, den vil da pynte allevegne. Nej jeg ved ikke, hvad den hedder, men Marianne gør, så jeg skal undersøge, og vende tilbage – Promise! :d

  • Hej
   Har set den skønne klematis i hvid
   Du skrev at du ville vender tilbage med navn på den

   Ved du evt hvor man kan købe den

   Mvh John

   • Hej John og velkommen til

    Jeg har ikke skrevet noget, fordi min veninde ikke ved/husker, hvad den hedder. Men jeg har Googlet lidt og det nærmeste jeg kommer. er
    CLEMATIS MADAME LE COULTRE. Hvis du følger linket, kan du finde et sted i nærheden af dig, hvor du kan få den. Jeg håber, det lykkes.

    Med venlig hilsen

    Deborah

Der er lukket for kommentarer.