This and that – og Hortensia

hortensia05lille.jpg Ved Mariannes hoveddør, står denne enorme hortensia, og eftersom det jo er en overordentlig smuk ting, så kunne jeg ikke lade være, at fotograferer den også.

Ellers har der ikke været sket det vilde. Inden jeg tog afsted havde jeg først varmeaflæser, og så fik jeg mig ellers en lur. Jeg vågnede op med ondt i halsen, og det har jeg faktisk stadig. Far vil have mig med på Fisketorvet imorgen, men hvis jeg stadig, udover alle mine andre skavanker, bliver ved at have ondt i halsen, kommer han til at køre selv. Han havde set en jakke på bud…og selvfølgelig skal han da ud og have en, intet om det, men om jeg tager med, må vise sig.
Humøret har det heller ikke for godt, men at have ondt ad pommeren til hele tiden, er bestemt heller ikke ligefrem opløftende. Dertil kommer vejret, som nu igen er meget overskyet og regnfuldt, og så savner jeg, i den grad, at sludre med “ham”. Hans hilsen forleden bragte det jo kun mere til overfladen, selvom jeg blev glad for den. Hm, nå det går jo nok, nu vil jeg ihvertfald ud og lave noget varm te, og lægge mig under dynen. Om jeg skal have noget at spise må vise sig, jeg er ikke sulten lige nu. Og så vil jeg ønske jer en god aften og weekend!

hortensia01.jpg

hortensia02.jpg

hortensia03.jpg

hortensia04.jpg

6 thoughts on “This and that – og Hortensia

  1. Tusind tak alle sammen for gode ønsker og ros til fotos.
    Desværre hjalp jeres gode ønsker ikke så meget, jeg havde 39 i feber igår, og her til morgen også 🙁 Men jeg ønsker jer alle en dejlig weekend. Jeg løber jo ihvertfald ikke langt.

    Jakob – Jeg suser ind og kigger billeder hos dig – Tak for hilsen fra Langbortistan også 🙂

  2. Rigtig god bedring Deborah… meget meget smukke hortensiabillleder du har taget. Mine lider desværre lidt i regnen… de ser ret triste ud i forhold til den du har fotograferet. God weekend til dig.

Der er lukket for kommentarer.