Ungdom og alderdom

studenter-strandevejen.jpg

Jeg var jo til reception idag. Hos min søde fotohandler, hvor jeg har handlet hele mit liv. Det er et par utroligt søde mennesker, som jeg kommer til at savne. Man fik altid tip top behandling og en rar følelse af at “høre til” i deres butik. Men hvor jeg under dem, at holde fri efter mange års hårdt slid. De blev glade for jeg kom, og jeg drak et par glas sodavand og en enkelt “kop” øl og spiste en en lille bitte smule fra bordet. Jeg tog ikke fotos, det kunne jeg altså ikke lige få mig til. Men det var også både vedmodigt og glædeligt for dem. Og det må da være underligt, at skulle holde efter så mange år.

De skal til at holde deres otium nu, og få tid til barnebarnet, og udenfor på gaden – på vej hen til bilen handlede det om starten på livet. De glade studenter, og truttende horn i stor stil. Jeg kan godt huske, hvor glad man var den dag. Jeg var forbi min hr. fader og drikke en kop mokka på vej hjem, og ville have fundet et foto af mig selv, som student, men den fotomappe, har søster lånt, så det får I så ikke. I må tage til takke med at tænke jer til det 😉