Ingen udflugt til mig

himmelogskyer.jpg

Igår da jeg havde skrevet indlæg frøs jeg. Et varmt bad må hjælpe tænkte jeg. Jeg sad i nærmest kogende vand og frøs så tænderne klaprede!!! Så var jeg jo godt klar over, hvad klokken var slået og ganske rigtigt havde jeg 39 i feber!!! 🙁 Arj, hvor er jeg træt af være syg! Jeg måtte skrue op for varmen og det tog flere timer og en lang lur på sofaen før jeg fik varmen.

Da jeg endelig vågnede, var der valget mellem “Ringenes Herre” – som jeg ikke lige orkede igår, og så var der min yndlingsfilm “Robin Hood Prince of thieves” med Kevin Costner. Jeg elsker den film!! Indbegrebet af eventyr og så med 2 favoritter. Bedre bliver det ikke. Så selvom den står i reolen så jeg lige et par klip og slutningen. Ellers var der vist ikke meget sammenhæng i noget af det. Hvis der var husker jeg det ikke. “Ringene” står iøvrigt også i reolen.

Her til morgen har jeg talt med Jakob i Thailand. Det er altid dejligt, og hvor er computeren genial i sådanne tilfælde også. Desværre er hans net ustabilt, så nu er han væk. Jeg var lige nede med bilen til far, og han smed mig tilbage, og vejret er faktisk flot idag. Typisk jeg så ligger brak! Jeg vil gå ind på sofaen og prøve at blive frisk – igen!!! God lørdag derude!

3 thoughts on “Ingen udflugt til mig

 1. Hej begge

  Tak for hilsener – det luner meget! Jeg har sovet meget af dagen. Det gode vejr holdt nu kun ret kort efter jeg skrev her. Ellers har det regnet det meste af dagen her, men er nu holdt op, og solen titter frem igen. Stadig feber 🙁

 2. Hej Deborah.
  Sikken da noget hø med dig. Det er trættende at være syg og have smerter uafbrudt. Du må have god bedring.
  Her har det regnet det meste af dagen. Manden er ved at redde de blomster der reddes kan, fra den ublide medfart de fik den anden dag.
  Hav det godt hilsen fra Kaja

 3. Hvor er det dog irriterende når enten helbredet eller vejret sætter begrænsninger! :-w Du er dog heldig, at du har flot vejr at kigge på – her på Fyn har vi netop haft en tordenbyge:-w%-(
  God bedring! 🙂

Der er lukket for kommentarer.