Søvn og Tegner

draabe.jpg

Ikke så meget nyt her. Jeg har sovet….ikke at det har gjort så meget gavn, tror jeg da. Hvem ved, måske jeg havde været mere sløj, hvis ingen lur jeg havde fået.

I TV gjorde en udsendelse om Rudolf Tegner indtryk. Jeg kan godt lide hans kunst, udfra det jeg så i udsendelsen. Museet udefra er godt nok “en kollos”, men det er klart noget, jeg godt kunne tænke mig at se. Men igen, jeg gidz ikke alene – gad vide, hvem der vil med…Der er iøvrigt også langt til Dronningmølle herfra. Men en udflugt kunne jeg vel lave det til…. vi får se. Rask skal jeg da være først.

Vejret nåede jeg da kun lige at nævne som godt, hvorefter det trak helt sammen og gav sig til at regne og først er holdt op for vel en times penge siden! God aften til jer.

4 thoughts on “Søvn og Tegner

  1. Lidt kulturelle indtryk kan man vel altid bruge :d – Men der er vist lidt langt herfra… 🙁
    Og se nu at komme ovenpå først 😉 – God bedring

Der er lukket for kommentarer.