Bedring og blogrunde

morgenhimmel.jpg

Her sker ikke det vilde udover at jeg har sovet godt, men ikke længe nok. Selvfølgelig kunne jeg ikke få mig noslet i seng igår, for jeg skulle lige…. og så havde jeg endda lige skældt Lotte ud for det samme!! Men jeg er sædvanligvis langt fra så slem til det som hende. Hun har iøvrigt fået taget nogen rigtig fine fotos på sin blog, fra en tur hun var på igår. Jeg kan kun opfordre hende til at tage flere, for det er hun også god til. You go girl, men husk at slappe af også!!!

Irene ventede på sine forældre, der skulle komme til dejlig middag, efter de havde været en dejlig tur til Spaniens land – jeg kan ikke undsige mig for at være en kende misundelig. That’s life – jeg håber, de havde en rigtig hyggelig aften.

Min blog-yndlingskat Malou, var nær blevet ædt af en stor vovse – det går ganske enkelt ikke 😀 Godt mor Ella var på vagt, og jog utysket bort 😉

Hos Liselotte forsvandt overskrifterne på mystisk vis forleden. Det var et uheld, fordi hun roede for meget – Godt det kunne rettes tilbage igen!!! 🙂 Ikke nok med det, så serverede hun lækker kartoffelcurry – Uhm, det ser lækkert ud, og må absolut prøves, ligesom Birthes Kartoffelpizza! Som så slet ikke var hendes til at starte med, men det er en helt anden historie.

I B.T. kan jeg læse, at “min Steg” fra tidligere, skal være far – Good for him, og smuk er hun jo Lisa Bonet. Der står juli, så det er lige op over.

Og Molly er glad, bare nogen vil lege – En skøn vovse i modsætning til den der nær havde ædt Malou 😮

Kom ikke og sig, man ikke oplever noget, bare fordi man ikke kommer udenfor 😉 Selvom idag ville det være skønt. Himlen er blå og skyfri her lige nu, eller næsten skyfri – ret flot ikke sandt? Det går bedre med helbredet, og feberen er faldet, men jeg må nok lige tage det roligt lidt endnu. Foreløbig vil jeg gå i bad og ønske jer en dejlig dag!

2 thoughts on “Bedring og blogrunde

 1. Hej Lottepige – det var da så lidt! Det er da nogen megafine fotos! Du skal bare igang skal du 🙂 Jow har det bedre, men har stadig feber. Så jeg tager det i modsætning til visse andre :-” roligt 😉 Men du har ret, jeg kom ikke ordentlig tid i seng igår. Det kan jeg mærke, det gør jeg iaften. Ja vi skrives søde. Knus 😡

 2. Hey søde!!

  Nå så du kom ikke i seng i ordentlig tid i aftes, hva..?!! :-w
  ….Kender det jo… Men dejligt du har det lidt bedre.

  Tak for din hilsen på min blog og din opfordring – jo jeg må se også at gøre lidt mere ved det fotografering. Det bliver nemmere, når jeg får hentet det nye kamera, og det glæder jeg mig til!!

  Vi skrives ved søde.

  Knus
  Lotte

Der er lukket for kommentarer.