De snakker om

boneymbillet.jpg

Jamen igår på fjernsynet gik de helt “i selvsving” over 80-erne! Det kan jeg altså ikke!!! For mig og flere andre, der er lidt ældre er det jo 70’erne, der duer! Til nøds en bid af den allerførste del af 80’erne, men i hovedtræk 70-erne! Uha, hvor kan jeg også huske nogen numre da. Selvfølgelig alle dem, der bliver nævnt på danse- og partyglade blogge. De vil have en fest – jamen jeg vil gerne med, og ovenikøbet, har jeg fundet min ungdoms DJ – gad vide, om han kunne overtales!! 😀 Nej jeg tror næppe, han har alle skiverne mere, og desuden bor han nu i USA – Pokkers også, for han var GOD!!! Du ved selv hvem du er, og jeg takker for dejlige ungdomsminder!!! 🙂 – Iøvrigt fandt vi ud af, hvad sangen hed “Everybody Go Home The Party’s over” med Clodagh Rodgers! Vi kom da helt ud af trit med at skrive, jeg må vist lige smide ham en mail! Det var da så hyggeligt! Og så kan I jo nyde John “kører med klatten” i stor stil i et ægte 70’er nummer – og indbegrebet af det.

Billetten er også ren nostalgi, fra en koncert med Boney M, som jo også i den grad er 70’erne. Tænk at have været del af noget historisk! Hjælp man bliver gammel! 😮

2 thoughts on “De snakker om

  1. Boney M, må ej glemmes nej. De er virkelig også nogle af dem, vi har slidt på sindsygt mange gange. Det var altså tider var det:)

  2. Jeg er helt enig med dig Deborah, 80’erne er ikke så nostalgiske som 70’erne efter min smag, og jeg var også helt vild med Popmuzic dengang … og Boney M uha ja de var gode …

    Ha’ en god dag, Deborah, håber du er ovenpå igen…:)

Der er lukket for kommentarer.