En bog til tøserne – Naturlig overflod

naturlig-overflod.jpg

Nu har jeg jo efterhånden lært lidt om “tøserne” her rundt omkring på bloggene. Og den her bog, er jeg helt sikker på, vil falde i smag hos RIGTIG mange af jer derude, hvis I ikke kender den i forvejen. Jer der hylder hjemmet, hjemmelige sysler og alt den slags. Det er svært at forklare, men det er bare en bog, der er superdejlig inspiration og så opløftende. Det gælder om, at finde det positive i alting, hvilket jeg også altid prøver, og denne bog inspirere netop til det. Der er en tekst til hver dag i året, som har sit eget emne, oveni, at der til hver måned er et afsnit, som omhandler lige netop den måned. Hvis jeg skulle have en kritik overhovedet af bogen, skulle det være, at de månedlige afsnit er placeret bag ved måneden fremfor foran, hvilket giver dårlig mening, men teksterne – de fejler intet. Du kan læse mere om bogen her.

Som nævnt får jeg ikke læst så meget p.t., men når jeg ikke læser noget, læser jeg altid lidt i den.

P.S.: Sarah Ban Breathnach har en hjemmeside (på engelsk godt nok).

2 thoughts on “En bog til tøserne – Naturlig overflod

  1. Kære Deborah
    Den lyder interessant – den vil jeg da lige kigge nærmere på.
    🙂

Der er lukket for kommentarer.