Happy Birthday Diana

diana_princess_of_wales.jpg

Som mange andre, husker jeg tydeligt, hvor jeg var, og hvad jeg lavede, da jeg fik besked om Prinsessens død. Det er 10 år siden, hun døde, og hun ville være blevet 46 idag.

Hun mindes med en fantastisk koncert arrangeret af hendes nu voksne sønner. Et meget, meget flot arrangement og en fin hyldest til en fantastisk kvinde. Tillykke Diana!

8 thoughts on “Happy Birthday Diana

 1. Hanne – Tak for hilsen. Ja Mary har også det varme og interesserede, og ligeledes har dejlige Alexandra. Vi har virkelig været velsignet med de to efter min mening. Du har helt ret, Isabella er et smukt navn.

  Med hensyn til linkene, så gør det at, når du er derinde kopiere dem oppe i browseren, så får du ikke forkert fat i dem. I det øverste, havde du 2 e’er istedet for to r’er, og i det nederste havde du oversat til dansk og stavet Project med K, og så går der “ged” i det. Nu er de rettet.

  Musikken er http://www.michaelbuble.com/ og han er god.

 2. Jeg har desværre ikke set koncerten. Men der er ingen tvivl om, at Diana havde en stærk folkelig appel.

  Efter at have siddet og set Isabellas (fantastisk smukt navn!) dåb, og siddet og beundret Mary, slår det mig lige, at Mary har nogle af de samme kvaliteter m.h.t. folkelighed. Hun “når også ud til folk”.

  Jeg kom lige på http://www.cherryhillcottage.typepad.com – en blog, hvor bloggens ejer havde noget musik “kørende” i baggrunden. Det var egentligt hyggeligt! Det er nu ikke altid, jeg kan koncentrere mig om læsningen, det svinger lidt!

  Men jeg var inde på http://www.projectplaylist.com/ musikside, for lige at se, hvad de har at byde på, og det er ikke så ringe (som vi siger her i Jylland!)

  :-” %-( \:d/ =d> [-o< :d

 3. Morfar – Hvordan ville du opfatte det da? Og siden du ikke forklarer dig nærmere, må jeg jo gå ud fra, det lidt du har skrevet 😕 Du kunne jo uddybe, så din kommentar var mere forståelig!? Hvis du godt kan lide, hvad du ser, er du selvfølgelig meget velkommen her, intet om det! Nogen dage har jeg meget på hjerte og skriver mange indlæg, og nogen dage mindre, mere er der ikke i det!

 4. Alt afhænger af øjet der ser.

  Hvem har sagt jeg ikke bryder mig om det?

  Men siden du har den negative indstilling, holder jeg mig da væk.

 5. Morfar – Jeg har svært ved at se dit problem. 😕 Hvis ikke du bryder dig om indlæggene (:| (hvoraf nogen er de samme, bare på engelsk), så synes jeg bare , du skal blive væk! Det er meget let! :)>-

Der er lukket for kommentarer.