Ikke den store succes

vandmmyntecitron.jpg

Jeg plantede en hel potte med Basilikum, et helt brev fuld af frø!!! Hvor mange planter tror I, der blev ud af det….. ? 🙂 En hel! Som ses afbilledet her, hvis skidtet går ud, er der da fotografisk vidende på, at jeg fik en hel! Min dild klaskede sammen som en pandekage – om det regn og kulde der gjorde det aner jeg ikke – er der nogen der gør?

Så de to ting har ikke været nogen succes her. Til gengæld vælter min mynte sig udover det hele, og jeg har fulgt et tip fra Liselotte om at komme det i vand. Det smager dejligt. Jeg har fået en kedelig tendens til at drikke for meget sukkerfi saftevand. Ren kemi, og ikke godt tror jeg. Så nu går vi over til vand med citronskiver og foreløbig har jeg masser af mynte.

basilikum.jpg

Jeg har stadig feber, men har da fået tullet rundt og vandet blomster – ja ikke dem udenfor, men indenbords trænger. Og der var frisk regnvand at tage af!! Suk! Nu skal jeg ind og slappe af, for jeg ved ikke helt, men det er ikke rigtig lykkedes mig sådan rigtig endnu. Telefonen har også ringet, og jeg har haft lange “snakke” med Lotte på sms. Vi fik lige vendt verdenssituationen lidt, det trængte jeg til. Godt vi har hinanden! Rigtig god aften til jer.