Nej hvor fint – Tillykke til dem alle 4

prs-isabella.jpg

Prinsesse Isabella Henrietta Ingrid Margrethe! Så har hun alt det obligatoriske, og noget af sit eget også. Rigtig, rigtig fint, synes jeg. Tillykke til dem alle 4 🙂

4 thoughts on “Nej hvor fint – Tillykke til dem alle 4

  1. Pia – jeg har været til en begravelse, hvor ungerne hev og flåede i en mand, der prøvede at holde en tale for sin afdøde far. Det er da ikke iorden??? Så kan man ihvertfald lade dem blive hjemme, hvis de absolut skal have “frie tøjler” så noget så højtidligt som brylluper og begravelser m.m. ikke skal forstyrres helt unødigt. Og helt små børn har ingen glæde af den slags alligevel!! Opdragelse er blevet “En by i Sibirien” og det tjener ingen – heller ikke børnene!

  2. Sjovt som vi opfatter tingene forskelligt, for jeg synes det var lidt skræmmende så lært han allerede var den lille purk. Men sådan er vi jo så forskellige i vores opfatelse af børns opdragelse, og det er jo også derfor det ikke er en endegyldig diskussion, for ingen har jo mere ret en andre, virkeligheden ér jo mangfolding, og heldigvis:)

  3. Ja Emmaline, hvor jeg glæder mig til at se hende, når hun kommer i Christians alder. Hvor var han bare bedårende!:x

    Forældre bemærk venligst hvor fint han sad. Han løb ikke rundt og ødelagde hele forestillingen og skabte sig og råbte op. Et fantastisk eksempel på, at selv små børn SAGTENS kan lære at sidde pænt til udvalgte lejligheder og ikke være en pest for samtlige forsamlede – Ih Guder, jeg håber, der er mange forældre, der “fanger” den!! :d

Der er lukket for kommentarer.