Hvad hedder planten?

Jeg havde et indlæg for noget tid siden om den her blomst/busk/plante, og har siden forgæves forsøgt at finde ud af, hvad den hedder. Jeg har spurgt, de mest kyndige, jeg kunne komme på, og skrev til en planteindentifikationsside, hvor der intet er sket. Altså ved nogen derude, hvad dette er for en “ting”?

busk-med-hvide-blomster011.jpg

busk-med-hvide-blomster04-c1.jpg

10 thoughts on “Hvad hedder planten?

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Transformation - nu ser den sådan ud

  2. Fivetosix – Velkommen til og tusind tak for dit “indspark” omkring blomsten, men det ér en kermesbær – no doubt. Men dit forslag var heller ikke dårligt, og iøvrigt også en fin ting. Igen tak!:)>-

  3. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Vidunderlige blogland

  4. Det der med kermesbær, det tror jeg på. Jeg har lige googlet, den ser helt rigtig ud. Jeg er ved at tro vores er kommet af sig selv, for jeg erindrer aldrig vi har købt den, det er nok en fugl, der har været på spil. Smuk det er den i hvert fald, eller rettere var, for blæsten i sidste uge, har næsten gjort det af med den.

Der er lukket for kommentarer.