I denne måned

rose30.jpg

Så kom jeg igennem til reumatologen og jeg fik en tid i denne måned :O – den 26. helt nøjagtigt. Hvis den flinke sekretær er noget at tage efter, bliver det et godt bekendtskab, når galt nu skal være. Ligeledes har jeg fået ringet og bestilt et nyt sygesikringskort. Magnetstriben er gået i udu, og virker ikke, når jeg skal til doktoren. Det er ikke længe, det har holdt, hvilket de jo også påpegede deroppe. Men de sender et nyt. Så må vi håbe, det holder bedre.

Jeg håber og tror, at feberen er ved at give sig nu, men jeg ved også, jeg skal passe på med at glæde mig for tidligt. Jeg er dog fast besluttet på at skulle i biffen uanset imorgen og se “Becoming Jane” . Det glæder jeg mig til. Om jeg sidder her el. i biffen må da kunne gå ud på et! Onsdag skal jeg på Bilka-shopping med Susanne, som jeg da også håber at kunne gennemføre.

Det er godt nok træls/underligt med de der feberanfald. Jeg har ikke ondt i halsen el. er forkølet el. noget som helst andet, jeg har “bare” feber! Men som sagt 6 overlæger tilsammen har ikke kunnet forklare fænomænet, så jeg må vist bare leve med det!

Nu vil jeg gå i bad, og få dagens pulver. Som nævnt før, skal der altså sættes hårdt mod hårdt nu i forhold til de overskydende kilo!!! Ikke mindst af hensyn til mine smertende led! Basta!

4 thoughts on “I denne måned

 1. Marianne – Jeg havde aldrig hørt om det blå sygesikringskort indtil fornyeligt, så jeg nøjes fint med det gule. Jeg har også prøvet at være syg i udlandet med det gule.

 2. Hanne – Det giver helt sig selv, for man har ikke lyst til andet end at slappe af. Så det gør jeg skam også. 🙂

  Det kan MEGET let blive for varmt, jeg har det slet ikke godt, hvis vi kryber over de 23-24 grader. Så det kan det nemt.

 3. Det må være rigtig, rigtig træls med sådan noget feber! Man bliver altid så svækket og træt, når det står på.
  Ku’ vi så bare få noget sol, så det måske kunne hjælpe lidt. Solen for mig er alfa og omega.b-)
  Derfor tager vi også langt væk fra Danmark om vinteren, så vidt det er muligt.:)

  – Tag dig en kop rygende varm te, eller ditto bouillon. Kryb under et tæppe med et blad ell. god bog, og slap af! ~o)

  Min mor er, sammen med min lillesøster og barnebarn, lige kommet hjem fra Santorini. Og der var så varmt ved poolen, at fliserne bulede op!#:-s

  Det kan også blive FOR varmt! 😮

 4. Ja offentlige kort og holdbarhed. For 6 uger siden bestilte jeg blå kort til familien – det har vi altid med da jeg rejser med 2 meget syge personer(mand og søn). De må ikke rejse uden.
  Nu viser det sig så at man ikke kan leverer varen (vi plejer at bestille det hvert år) – og jeg har fået udfærdiget et dokument skrevet på dansk som jeg kan vise hvis de skal indlægges. smart!!!!!!
  Vi rejser – intet forhindre mig. Jeg mener, jeg er 20 timers bilkørsel fra Danmark. Det har jeg før prøvet med søn ´en at køre direkte hjem og han blev lagt i drop på Riget, men det er da træls…….

Der er lukket for kommentarer.