I mellemtiden

mlderbydag.jpg
Mark Larsen på Dexia Dansk Derbydag 2007

Mens vi venter på næste løbsdag på Klampenborg Galopbane, så gør Skandinaviske jockey’s et godt stykke arbejde udenfor DK, hvor først Mark Larsen lavede en stor overraskelse ved at vinde Norsk 1000 Guineas på “Strapina” og hvor Fredrik Johansson red Jens Hirschbergerger-trænede “Adlerflug” til en overlegen sejr i BMW Deutsches Derby 2007 (Gr.1) på Hamburg Horn, og før det vandt Jacob Johansen Norsk 2000 Guineas på Bosun’s Watch. Så man kan sige, de gør det godt! Læs mere i detaljer om sejrene på Galopsport.dk

Næste løbsdag på Klampenborg Galopbane er på lørdag den 7. juli 2007.

2 thoughts on “I mellemtiden

  1. Marianne – Det synes jeg, lyder rigtig godt! Og hvis du har lyst til at hilse på, så gør du bare det! Jeg kan jo fortælle lidt om de forskellige ting. Ihvertfald håber jeg, det bliver en god oplevelse for dig og at vi får tørvejr!

Der er lukket for kommentarer.