Jeg bliver dårlig

Jeg får det simpelthen fysisk dårligt, når jeg hører sådan noget, som den forfærdelige historie med kattene her til morgen. Alle der kender mig ved, at der skal meget til, at jeg bliver gal, men dyremishandling kan virkelig få mig op “i det røde felt”, helt bortset fra, at jeg bliver forfærdelig ked af det. Jeg kan slet, slet ikke tage det. Puha!!

Den smukke kat på fotoet er taget af mig i 1998 og hedder Mille, og er en tidligere venindes kat. Hun får lov at illustrere dette indlæg, fordi smukkere eksemplar af en kat, skal man lede længe efter. Og så synes jeg, det er et af de bedste foto, jeg nogensinde har taget. Forstå, hvem der kan være onde ved så smukt et dyr, eller nogen i det hele taget. Jeg gør ikke!!! 🙁

mille02.jpg

2 thoughts on “Jeg bliver dårlig

Der er lukket for kommentarer.