En pose bøger

chicklit.jpg

gensyn.jpgNu havde jeg jo som sagt bilen. Og jeg skal – medmindre det øser ned, på Galopbanen på lørdag, hvorfor jeg lige så godt kunne skrive en startliste ud også. Så var det gjort. Som sagt så gjort, forbi biblioteket. Da jeg kom ind fangede en stavl poser i samme fine udførsel som ovenfor mit øje, og jeg måtte jo høre, hvad det gik ud på. Det var ferielæsning/inspiration, og så kunne man lige tage en med sig. Det kunne jeg ikke stå for, og nappede en med. Oveni fandt jeg “Gensyn med Brideshead”, som jeg også tænkte lige var noget. Jeg har læst den for længe siden, men eftersom jeg er så vild med filmen, så måtte den med også. En fin ide fra bibliotekets side. Øv jeg er træt af, vi skal have et nyt …Jeg ved det, jeg er håbløs!! 😮 Indholdet af posen ses nedenfor og er en god gang “Chick-lit”:

En Shopaholic’s hemmelige drømmeverden af Sophie Kinsella

Shopaholic & Søster af Sophie Kinsella

Sushi for Begyndere af Marian Keyes

Så skulle jeg vist få min dosis af det lige foreløbig. Nu får vi se, hvor meget, jeg får læst af det, men så får jeg da forsøgt at komme igang med at læse lidt igen.

boeger.jpg

5 thoughts on “En pose bøger

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Biblioteksbesøg

Der er lukket for kommentarer.