Hanne fandt ham

Jeg sad herinde og inde i stuen kørte fjernsynet, og den unge mand der sang, sang så dejligt at jeg stoppede alt jeg havde og ville ind og se, hvad det var for noget, men det nåede jeg ikke. Nu ved jeg hvem det var, for Hanne har fortalt mig det. Hun kunne ikke få klippet op hos sig, men det kan jeg, så I kan se ham her – Paul Potts! Fantastisk, og rigtigt nok, jeg får også en klump i halsen!!!

8 thoughts on “Hanne fandt ham

 1. Ja, han kan virkelig røre ved noget hos en ham Paul – Puha!!

  Anita – det var da så lidt, jeg er glad for, det spredte glæde!! 🙂

  Emmaline – Ja, jeg sad også med vand helt oppe på “øverste hylde” det er helt sikkert!!! 😉 Hans nye CD kan forudbestilles på hans hjemmeside.

  Birthe – Jeg ved ikke lige, om jeg skal være smigret!! 😮 Men det bliver først imorgen 😉

  Irene – Ja helt vidunderligt er det!!! Godt du også nød!:)>-

 2. Hold da op! Gåsehud, vand i øjnene. Stemning i en sal fyldt med mennesker. Alt gik vist lige op i en højere enhed for mig dér…

  Tak til dig Hanne for at opdage klippet. Tak til Deborah for at vise det 🙂

Der er lukket for kommentarer.