Husk at slukke ovnen!

Ja overskriften er sgu mest til mig selv. Jeg store klovn… Inden jeg tog afsted, havde jeg jo sat tomater over, efter inspiration hos Liselotte. Resultatet kan sesovenfor, og muligvis de lige skulle have en tand mere, men det fik de altså ikke. Til gengæld har jeg indkøbt til en portion mere imorgen. Overskriften hentyder til, at jeg jo skulle på tur med Susanne idag – Bilka! Og mens vi står der og sludre over tilbuddene, kommer jeg på, at jeg har glemt at slukke oven med tomater i. Måtte ringe til min hr. fader og bede ham, slukke! Pinligt! Godt der ikke er mere end 10 min. kørsel!! Typisk mig! Nå, men tomaterne overlevede da og blev hældt på et fint nyindkøbt glas nu da jeg kom hjem.

6 thoughts on “Husk at slukke ovnen!

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » De sidste tomater

  2. De ser ellers rigtig fine ud synes jeg. 🙂
    Har planer om at lave disse berømte tomater på søndag…

  3. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Tropisk regntid?

  4. Det ser da godt ud. Heldigt at din far bor så tæt på… wow… kan lige se det for mig 😕

Der er lukket for kommentarer.