Indkøbstur med overraskelser

tshirts.jpg

Vi havde som altid en dejlig indkøbstur lige bortset fra min forglemmelse. Jeg kom mest for at få nogen T-shirts, og Bilka skuffede ikke, der var lige, hvad jeg skulle bruge. Så indkøbt blev 2 stk. hvide og en med mønster. Derudover lidt undertøj, olivenolie, tomater, en sodavand og en DVD til 49,- kr. – “Shall we Dance” med Richard Gere. Jeg har ikke set, og køber normalt ikke film, jeg ikke har set, men til 50 kr. går det jo nok.

Vi nåede da også at blive væk for hinanden, men der er mobilos jo genial. Inden det og mens jeg stod og prøvede Tshirts ringede min telefon. Det var “ham“! :O Jeg var ved at tabe, tøj og underkæbe og det hele, og bandede og svovlede over, at han selvfølgelig ringede, mens jeg står der!!! Nå, men hvorom alting er, har vi da nu fået aftalt, at vi skal mødes og at han skal ringe nærmere. Så det ser jeg frem til, uanset udfaldet sådan set. Man bliver sådan helt varm indeni over sådan en overraskelse 😉

Tror nok jeg var lidt forfjamsket efter det, men vi fik da hvad vi skulle og kom hen og fik noget at spise. Idag valgte vi mørbradgryde, som smagte udemærket. Der måtte vi godt nok stå i lang kø, ligesom vi måtte ved kassen, og da vi så kom ud på motorvejen skulle vi også køre i kø!!! 🙂 Sus skulle hjem til lille hunden, og vi var vist også brugt godt begge to efter den tur. Men nej hvor er det hyggeligt. Og igen bliver det ikke sidste gang vi gør det.

Nu vil jeg ind og hvile fødderne, og drømme om alt det jeg skal købe – næste gang 😀

2 thoughts on “Indkøbstur med overraskelser

  1. :d Ja, nu må vi se Johanna, det er sådan set ikke, der det store problem ligger, men nok om det. Jeg glæder mig til at se ham! Helt sikkert 😡

Der er lukket for kommentarer.