Ups!

tornekrone03.jpg

tornekrone01.jpg

Igår da jeg nu havde bilen, skulle jeg handle lidt. Dels lidt mad, og så skulle jeg ned og hente nogen kopier af et gammelt foto, jeg havde lovet min kusine at få lavet. Da jeg kom, var der kun en kopi, og jeg havde bestilt to, så det var sådan lidt …. Nå men de ville da lave med det samme, men det tog jo alligevel 20 minutter. Så var jeg lige en tur henne og lure i Janus og fik da et par sorte piratbukser og 2 søde T-shirts med også. Tre dele for 475 kr. kan vel ikke siges at være meget. Jeg gider ikke bruge formuer på det sålænge jeg stadig taber mig, men samtidig gider jeg heller ikke ligne noget der er løgn. Så nu måtte der lidt nyt til. Og det var såmænd også helt rart. På shopping i Netto, fandt jeg denne Kristi Tornekrone, som jeg jo egentlig ikke skulle have, men…..Jeg har haft en der var blevet ret stor, men som af uransagelige årsager døde for mig. Så nu prøver vi igen.

Iøvrigt fik jeg som “plaster på såret” 4 kopier af billedet, når nu jeg skulle vente og sådan. Så det var fint nok. Jeg fik også to fotoalbum med på tilbud.

tornekrone02.jpg

3 thoughts on “Ups!

 1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv »

 2. :d – Jakob din bisse! Nu ér jeg jo i lille DK, og må “tage til takke” og i DKr., synes jeg faktisk ikke, det var dyrt 😉

 3. Hej,
  Så du købte for 475DKK og fik kun tre dele…??? 😕

  Ja, her i Thailand ville du betale det samme, men i Thai Baht! Så det var da ret dyrt… Tihi!

  Tutteluuu!
  Jakob

Der er lukket for kommentarer.